Prati nas

Snooki: Želim da zagrlim Keshu!

Extra

Snooki: Želim da zagrlim Keshu!

Iskreno podržala Keshu koja se bori sa bulimijom

Iskreno podržala Keshu koja se bori sa bulimijom

 

Kada se pojavila Snooki, rijaliti zvezda Jersey Shorea, bila je divlja, neobuzdana i poročna. Međutim, u njenom slučaju se potvrdila izreka da majčinstvo menja žene, tako da je po rođenju sina okrenula sasvim novu životnu stranicu.

Samo nekoliko dana nakon što je objavljena informacija da se pop zvezda Kesha bori sa bulimijom, zbog čega je završila na rehabilitaciji, Nicole se oglasila želeći da je podrži.

“Želim da zagrlim Keshu”, rekla je Nicole za Celebuzz. “I ja sam imala te probleme u prošlosti. Aplaudiram joj zato što je smogla snage da se suoči sa problemom i potraži adekvatnu pomoć. Veliki sam fan Keshe i jako me je pogodilo to što sam saznala da je patila i da nije imala vere u sebe. Želim joj sve najbolje u oporavku i iskreno se nadam da će shvatiti koliko je ona jedna divna duša. Volim te, Kesha”

Podsećnja radi, Keshina majka Pebe Sebert u intervju za Celebuzz progovorila je o dugotrajnoj borbi njene ćerke sa konstantnim dijetama i njenoj 30-odnevnoj rehabilitaciji na koju je krenula 3. januara. “Ovo će biti jako teško za nju. Bulimija je deo nje već jako dugo”, rekla je Pebe.

Redakcija Tracara.com2 komentara

2 Comments

  1. Jovan

    11/01/2014 at 2:13 pm

    Po naslovu sam zaključio da hoće da poraste, i kao da zagrli Kešu koja je visoka… :D A ovako je slatka. <3

  2. ikaccc

    11/01/2014 at 3:12 pm

    slatko :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top