Prati nas

Style at Home od sada i u Ušću!

Style at Home od sada i u Ušću!

U ponedeljak, 28. oktobra 2013. Style at Home je otvorio treći maloprodajni objekat u opuštenoj atmosferi sa poznatim voditeljkama Irinom Radović i Marinom Kotevski.

U fenomenalnoj atmosferi sinoć se otvorio još jedan maloprodajni objekat vaše najomiljenije radnje za home decor – Style at Home. Poznata destinacija ljubitelja nesvakidašnjih detalja za dom upriličila je zanimljivu prezentaciju svojih novih proizvoda kojima su se oduševile naše poznate voditeljke Irina Radović i Marina Kotevski koje su ovom prilikom pronašle nove detalje kojima će oplemeniti svoj životni prostor.

Originalni proizvodi poznatih brendova Umbra i Asa postali su sastavni deo svako doma od stila, a od sada ih možete pronaći i Ušće Shopping Centru.

Specijalno za čitaoce Tracara.com, Style at Home pripremili su slatko iznenađenje. Ovoga puta poklanjamo vam simpatični držač za prstenje u obliku Ajfelovog tornja. Pošaljite nam vaše ime i prezime na mejl ivanka@tracara.com, a onaj ko bude najbrži osvaja ovaj presladak poklon!

 

Redakcija Tracara.com

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top