Connect with us

Survivor: Pomešana plemena i Stanijine suze
Survivor: Pomešana plemena i Stanijine suze

 

Dok se u Boruki odvijalo dramatično veče ne Plemenskom savetu, u Matambu su na zabavan način birali novog poglavicu. Martina i Neven su imitirali voditelje Survivora Andriju i Marijanu, a pleme je jednoglasno izabralo Kristinu za novog vođu.

 

U Boruki se taj posao odvojao sutradan. Izjednačene glasove imali su Milan i Vlada, a stari poglavica Ognjen odlučio je da to bude baletski igrač, kako bi mu dali podršku posle neslavnog glasanja na plemencu. Prvi Milanov zadatak je da izabere moguće nagrade u sledećeoj borbi. Sa spiska od osam ponuđenih opcija, među kojima su i sredstva za higijenu, novi poglavica bira začine i mrežu za komarce. I Kristina se odlučuje za začine, ali i za koku nosilju, iako bi najviše volela da uzme pastu za zube i brijač.

 

“Znam da bi me pleme prebilo da sam to izabrala. Ovako ću i dalje biti prljava i smrdljiva, ali ljudi neće biti gladni”, kroz smeh kaže poglavica ljubičastih.

 

Njihove nagrade zavisile su od ishoda nove borbe. Pre nego što su čuli instrukcije , Andrija im je saopštio nova pravila, koja su bila iznenađenje za sve. Stare poglavice morale su da zamene plemena, pa su tako odsad Ognjen, Sebastian i Aleks u Matambu, a Martina, Marko I Neven u Boruki. Šansu za dokazivanje imali su već u prvoj borbi u kojoj su morali da pređu s jedne platform na drugu, koristeći burad, daske I konopac. Ukoliko bilo koji takmičar padne ili dotakne pesak, kompletan tim mora da se vrati na startnu poziciju. Pobednik je pleme koje prvo pređe s jedne platforme na drugu, a to je ponovo Matambo za koji su igrali Ognjen i Sebastian. Njih u kampu već čekaju začini I koka nosilja, koja dobija ime Koko Šanel. Žene su oduševljene novim članom plemena, ali muškarci joj daju fore tri dana da snese neko jaje, inače…

Pročitajte još i:  Kako su VIP Robinzoni proveli Dan zaljubljenih?

 

“Ako ne bude jaja, neće biti ni koke”, objašnjava Nikola.

 

Ogi i Sebastian su se lepo uklopili u Matambo, koji život nastavljaju kao i do tada, u opuštenom ritmu, dok se Martini i Nevenu početak u Boruki baš i ne dopada. Odmah su primetili da je sve kao u vojsci, da vlada hijerarhija i muško ženska podela… Marko pokušava da se uklopi, dok im je Neven odmah stavio do znanja da neće ništa da radi.

 

Na Ostrvu odbačenih Mia i Jelena su šokirane kada vide Staniju, jer baš nju nisu očekivale.

 

“Imala sam utisak da je ona veoma dobra s muškim klanom”, kaže Jelena, a Stanija im priča kako je bila iskrena i da je za to platila cenu.

 

Izbacivanje iz plemena Plejbojevoj zečici je veoma teško palo, pa novo jutro uglavnom provodi na plaži u suzama. Kaže da je morala da izbaci sve emocije i bes iz sebe, da je sada dobro i da je spremna za sutrašnju borbu s Jelenom. Nove saplemenice joj daju zakasnele savete kako se ponašati s muškarcima, a ona je iznenađena njihovim međusobnim odnosom, za koji joj kažu da je pun poštovanja.

 

“Vrlo dobro znam da se gospođa Mia i Jelena ne vole, da ne kažem baš da se mrze. Sve ovo mi liči na “fejk”, ali ako one kažu da je to poštovanje, onda neka se žene druže, a ja ću da stojim sa strane i da posmatram!”

 

 

 

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. @MojeNajbitnijeMisljenje

  02/04/2012 at 10:45 pm

  Tracaro, ja znam da je Survivor sada jako populara, ali cemu toliko postova i rubrika o njima??? Mislim da oko 90% Srbije gleda Survivor i da znamo sta se desava!!! :P

 2. zguba

  02/04/2012 at 11:04 pm

  to je zbog ostalih 10% :))) hehehe (salim se)
  meni se dopada sto ima objava o survivor-u jer mozemo da ih komentarisemo :)svidja mi se nova postavka plemena :) ,a sto se tice odnosa Mie i Jelene iz daleka se vidi da se nevole ali da neko postovanje postoji…..
  a sada cekam da vidim kako ce se novi clanovi da se uklope u plemena :)) bice zanimljivo :))))

 3. olja

  03/04/2012 at 2:08 am

  Matambo :) moji favoriti…samo bojim se da mi se ne smuce zbog Ognjena.Ljigav covek

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top