Connect with us

Survivor: Pomešana plemena i Stanijine suze

Survivor: Pomešana plemena i Stanijine suze

 

Dok se u Boruki odvijalo dramatično veče ne Plemenskom savetu, u Matambu su na zabavan način birali novog poglavicu. Martina i Neven su imitirali voditelje Survivora Andriju i Marijanu, a pleme je jednoglasno izabralo Kristinu za novog vođu.

 

U Boruki se taj posao odvojao sutradan. Izjednačene glasove imali su Milan i Vlada, a stari poglavica Ognjen odlučio je da to bude baletski igrač, kako bi mu dali podršku posle neslavnog glasanja na plemencu. Prvi Milanov zadatak je da izabere moguće nagrade u sledećeoj borbi. Sa spiska od osam ponuđenih opcija, među kojima su i sredstva za higijenu, novi poglavica bira začine i mrežu za komarce. I Kristina se odlučuje za začine, ali i za koku nosilju, iako bi najviše volela da uzme pastu za zube i brijač.

 

“Znam da bi me pleme prebilo da sam to izabrala. Ovako ću i dalje biti prljava i smrdljiva, ali ljudi neće biti gladni”, kroz smeh kaže poglavica ljubičastih.

 

Njihove nagrade zavisile su od ishoda nove borbe. Pre nego što su čuli instrukcije , Andrija im je saopštio nova pravila, koja su bila iznenađenje za sve. Stare poglavice morale su da zamene plemena, pa su tako odsad Ognjen, Sebastian i Aleks u Matambu, a Martina, Marko I Neven u Boruki. Šansu za dokazivanje imali su već u prvoj borbi u kojoj su morali da pređu s jedne platform na drugu, koristeći burad, daske I konopac. Ukoliko bilo koji takmičar padne ili dotakne pesak, kompletan tim mora da se vrati na startnu poziciju. Pobednik je pleme koje prvo pređe s jedne platforme na drugu, a to je ponovo Matambo za koji su igrali Ognjen i Sebastian. Njih u kampu već čekaju začini I koka nosilja, koja dobija ime Koko Šanel. Žene su oduševljene novim članom plemena, ali muškarci joj daju fore tri dana da snese neko jaje, inače…

 

“Ako ne bude jaja, neće biti ni koke”, objašnjava Nikola.

 

Ogi i Sebastian su se lepo uklopili u Matambo, koji život nastavljaju kao i do tada, u opuštenom ritmu, dok se Martini i Nevenu početak u Boruki baš i ne dopada. Odmah su primetili da je sve kao u vojsci, da vlada hijerarhija i muško ženska podela… Marko pokušava da se uklopi, dok im je Neven odmah stavio do znanja da neće ništa da radi.

 

Na Ostrvu odbačenih Mia i Jelena su šokirane kada vide Staniju, jer baš nju nisu očekivale.

 

“Imala sam utisak da je ona veoma dobra s muškim klanom”, kaže Jelena, a Stanija im priča kako je bila iskrena i da je za to platila cenu.

 

Izbacivanje iz plemena Plejbojevoj zečici je veoma teško palo, pa novo jutro uglavnom provodi na plaži u suzama. Kaže da je morala da izbaci sve emocije i bes iz sebe, da je sada dobro i da je spremna za sutrašnju borbu s Jelenom. Nove saplemenice joj daju zakasnele savete kako se ponašati s muškarcima, a ona je iznenađena njihovim međusobnim odnosom, za koji joj kažu da je pun poštovanja.

 

“Vrlo dobro znam da se gospođa Mia i Jelena ne vole, da ne kažem baš da se mrze. Sve ovo mi liči na “fejk”, ali ako one kažu da je to poštovanje, onda neka se žene druže, a ja ću da stojim sa strane i da posmatram!”

 

 

 


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Oglas
3 Comments

3 komentara

 1. @MojeNajbitnijeMisljenje

  02/04/2012 at 10:45 pm

  Tracaro, ja znam da je Survivor sada jako populara, ali cemu toliko postova i rubrika o njima??? Mislim da oko 90% Srbije gleda Survivor i da znamo sta se desava!!! :P

 2. zguba

  02/04/2012 at 11:04 pm

  to je zbog ostalih 10% :))) hehehe (salim se)
  meni se dopada sto ima objava o survivor-u jer mozemo da ih komentarisemo :)svidja mi se nova postavka plemena :) ,a sto se tice odnosa Mie i Jelene iz daleka se vidi da se nevole ali da neko postovanje postoji…..
  a sada cekam da vidim kako ce se novi clanovi da se uklope u plemena :)) bice zanimljivo :))))

 3. olja

  03/04/2012 at 2:08 am

  Matambo :) moji favoriti…samo bojim se da mi se ne smuce zbog Ognjena.Ljigav covek

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara