Prati nas

Tanju Savić napala koleginica

Vesti

Tanju Savić napala koleginica

(foto: Instagram)

Tanja Savić je pre 6 meseci izbacila pesmu Prostakuša, koja je brzo postala hit. Upravo zbog ove pesme joj se zamerila koleginica Suzana Branković.


Naime, pevačica tvrdi da je ona pevala prateće vokale na Tanjnoj najnovijoj pesmi. A ovih dana se pobunila jer njeno ime nigde nije navedeno u opisu video snimka, iako su imenovani čak i frizeri, šminkeri i modeli.

”Sve piše, samo ne ko je šta svirao i pevao… Odlepiću”, napisala je Suzana na Facebooku, objavivši i fotografiju opisa videa, piše Alo.

Tanja se nije oglašavala ovim povodom, ali se čini da će greška biti ispravljena u narednom periodu, jer je Suzana otkrila da namerava da zove kolege.

“Ja ću sad od aranžera da tražim broj pevača i da ih lično zovem i zamolim da sve upišu. Ovo je ubistvo. Ja ovo radim šesti dan, maltene po ceo dan i noc. Piše i ko je uradio prevod teksta na španski koji izgovara narator na početku spota?! Ludilo”, dodala je pevačica


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Lorka

    11. 08. 2017. at 11:41

    Ko god da je Suzana Brankovic ne moze biti poznata ako se krije iza mikrofona…izadji da te vidimo i procjenimo…

  2. Edgar

    11. 08. 2017. at 21:04

    Lorka, moram da te ispravim. Prateći vokali imaju jako težak posao, kad moraju ispravljati falševe svih naših “zvezda” i “zvezdica. Zavređuju da ih se pomene, ako je “zvezda” fer.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top