Connect with us

Taylor Swift se sveti J.Lo

Hot!

Taylor Swift se sveti J.Lo

Kantri zvezda želi da se osveti latino divi

 

Prema pisanju nedeljnika People, kantri zvezda Taylor Swift očima ne može da vidi stariju koleginicu Jennifer Lopez, nakon što je latino diva nedavno odbila da peva s njom. Prema pisanju izvora, Swiftova je toliko povređena da čak planira i da se osveti Lopezovoj.

“Bila sam pristojna i draga, a ona nije htela ni da me pogleda. Ljutila se jer sam joj se uopšte obratila. Istina je sve što su pričali o njoj. Žena je nemoguća i misli da je centar sveta”, požalila se Taylor svojim saradnicima, dodajući da će umišljenoj divi posvetiti jedan od narednih singlova u kojem će reći sve što ima o njoj.

“Osvetiću joj se, makar mi to bilo poslednje u životu. Nikad niko nije bio toliko bezobrazan prema meni.”

Redakcija Tracara.com

Loading...
Pročitaj ceo tekst
Oglas
21 Comments

21 komentara

  1. bbbb

    09/09/2013 at 10:43 am

    Stize jos jedan singl by Taylor.. Hhahahahahahah :D

  2. Kat

    09/09/2013 at 11:01 am

    Sta je tu tako strasno ako je odbila da peva sa njom?

  3. Shaky J

    09/09/2013 at 11:11 am

    Ova Taylor je previse umisljena i bolje za J.Lo sto nije prihvatila da pjeva jer bi pjesma bila Fuj.

  4. Tay

    09/09/2013 at 11:16 am

    http://www.youtube.com/watch?v=M8EdlRIpD98
    Ne znam odakle izvlacite ove netacne price, Jennifer je pevala na turneji Red, evo i videa, koncert 24.8.2013.

  5. -.-

    09/09/2013 at 11:23 am

    Mrzim ovu Taylor, ona je umislila da je neko i nešto, snimila 2 pesmice i sad misli da je popila svu pamet ovoga sveta, BITCH! -.-

  6. JA KOMENTARIŠEM!!!!!!!

    09/09/2013 at 11:39 am

    Đe je neće biti bruka da pjeva sa Tejlor…To je isto kao da pjevaju neka grandovska plastičara i npr. Aleksandra Radovic..

  7. Mita

    09/09/2013 at 11:54 am

    Koliko ja vidim pevale su zajedno. o cemu se radi ovde?

  8. omg

    09/09/2013 at 12:04 pm

    obicna izmisljotina! JLo je gostovala na njenom koncertu a taylor je posle toga tvitovala da je presrecna i da je veliki fan jlo!

  9. omg

    09/09/2013 at 12:07 pm

    a danas je objavljeno i da ce snimiti duet!

  10. LOL

    09/09/2013 at 12:51 pm

    Jel se vi drogirate??? PA IDIOTI, POSTAVILI STE SLIKU GDE PEVAJU ZAJEDNO!!!! TO je sa koncerta Tejlor Svift a pre neki dan su najavile duet! KOJI LOL

  11. Dex

    09/09/2013 at 1:11 pm

    Decja posla….

  12. Necca

    09/09/2013 at 1:13 pm

    Wtf? JLo je bila gost na njenom koncertu prosle nedelje, kakav je ovo tekst pun dezinformacija? O.o

  13. Born To Die

    09/09/2013 at 1:19 pm

    Kaze Tejlor da nikad niko nije bio toliko bezobrazan prema njoj. A Kanye? :D

  14. Aubergine

    09/09/2013 at 1:32 pm

    Jennifer je prije neki dan nastupila na Taylorinoj Red turneji. Tako da…

  15. branka

    09/09/2013 at 2:15 pm

    Taylor Swift ‏@taylorswift13 25 Aug
    Sang Jenny From the Block with @JLo tonight at Staples Center. STILL FANGIRLING OUT ABOUT IT.

  16. elena

    09/09/2013 at 2:35 pm

    STA JE VAMA ONE SU PEVALE ZAJEDNO CAK SE I JENNIFER LOPEZ ZAHVALILA TAYLOR STO JE POZVALA NA SVOM KONCERTU DA PEVAJU

  17. hary

    09/09/2013 at 4:02 pm

    cek zar njih dvije nisu zajedno nastupile prije par tjedana na swiftinoj turneji ??????

  18. dydydy

    11/09/2013 at 6:02 pm

    OVOOOOOOOOOOOO JE SVEEEE LAAAAZ LJUDI ALOOOOOO MAZUUU VAM OCI BREE!

  19. Ann

    13/09/2013 at 9:28 am

    Kako tako izmisljate!!! J-Lo je pevala na njenom koncertu (i sami ste stavili sliku), a i verovatno ce duet snimiti! Nemoj te lupati prazne price -_-

  20. Katarina

    02/11/2013 at 8:01 pm

    KOLIKO TREBA DA BUDETE GLUPI DA NAPISETE NEKU OVAKVU IZMISLJOTINU, A DA PRITOM STAVITE SLIKU GDE PEVAJU ZAJEDNO I ONDA NAPISETE DA NISU PEVALE !? GLUPSONI! A VI STO VERJETE I STO VAM JE TESKO DA POGLEDATE SNIMAK I MUCNETE GLAVOM STE JOS VECI!

  21. Victoria

    08/12/2013 at 3:55 am

    NE SERI TEYLOR! ona ne moze ni da skupi pare da joj dodje na koncert,a ne da joj se sveti…samo moze da cuti i da bude njen fan ;)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara