Taylor Swift se sveti J.Lo

Objavljeno: 09.09. 10:36

Kantri zvezda želi da se osveti latino divi

 

Prema pisanju nedeljnika People, kantri zvezda Taylor Swift očima ne može da vidi stariju koleginicu Jennifer Lopez, nakon što je latino diva nedavno odbila da peva s njom. Prema pisanju izvora, Swiftova je toliko povređena da čak planira i da se osveti Lopezovoj.

“Bila sam pristojna i draga, a ona nije htela ni da me pogleda. Ljutila se jer sam joj se uopšte obratila. Istina je sve što su pričali o njoj. Žena je nemoguća i misli da je centar sveta”, požalila se Taylor svojim saradnicima, dodajući da će umišljenoj divi posvetiti jedan od narednih singlova u kojem će reći sve što ima o njoj.

“Osvetiću joj se, makar mi to bilo poslednje u životu. Nikad niko nije bio toliko bezobrazan prema meni.”

Redakcija Tracara.com
Loading...

Piše:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

21 komentara

  1. bbbb

    Stize jos jedan singl by Taylor.. Hhahahahahahah :D

  2. Kat

    Sta je tu tako strasno ako je odbila da peva sa njom?

  3. Shaky J

    Ova Taylor je previse umisljena i bolje za J.Lo sto nije prihvatila da pjeva jer bi pjesma bila Fuj.

  4. Tay

    http://www.youtube.com/watch?v=M8EdlRIpD98
    Ne znam odakle izvlacite ove netacne price, Jennifer je pevala na turneji Red, evo i videa, koncert 24.8.2013.

  5. -.-

    Mrzim ovu Taylor, ona je umislila da je neko i nešto, snimila 2 pesmice i sad misli da je popila svu pamet ovoga sveta, BITCH! -.-

  6. JA KOMENTARIŠEM!!!!!!!

    Đe je neće biti bruka da pjeva sa Tejlor…To je isto kao da pjevaju neka grandovska plastičara i npr. Aleksandra Radovic..

  7. Mita

    Koliko ja vidim pevale su zajedno. o cemu se radi ovde?

  8. omg

    obicna izmisljotina! JLo je gostovala na njenom koncertu a taylor je posle toga tvitovala da je presrecna i da je veliki fan jlo!

  9. omg

    a danas je objavljeno i da ce snimiti duet!

  10. LOL

    Jel se vi drogirate??? PA IDIOTI, POSTAVILI STE SLIKU GDE PEVAJU ZAJEDNO!!!! TO je sa koncerta Tejlor Svift a pre neki dan su najavile duet! KOJI LOL

  11. Dex

    Decja posla….

  12. Necca

    Wtf? JLo je bila gost na njenom koncertu prosle nedelje, kakav je ovo tekst pun dezinformacija? O.o

  13. Born To Die

    Kaze Tejlor da nikad niko nije bio toliko bezobrazan prema njoj. A Kanye? :D

  14. Aubergine

    Jennifer je prije neki dan nastupila na Taylorinoj Red turneji. Tako da…

  15. branka

    Taylor Swift ‏@taylorswift13 25 Aug
    Sang Jenny From the Block with @JLo tonight at Staples Center. STILL FANGIRLING OUT ABOUT IT.

  16. elena

    STA JE VAMA ONE SU PEVALE ZAJEDNO CAK SE I JENNIFER LOPEZ ZAHVALILA TAYLOR STO JE POZVALA NA SVOM KONCERTU DA PEVAJU

  17. hary

    cek zar njih dvije nisu zajedno nastupile prije par tjedana na swiftinoj turneji ??????

  18. dydydy

    OVOOOOOOOOOOOO JE SVEEEE LAAAAZ LJUDI ALOOOOOO MAZUUU VAM OCI BREE!

  19. Ann

    Kako tako izmisljate!!! J-Lo je pevala na njenom koncertu (i sami ste stavili sliku), a i verovatno ce duet snimiti! Nemoj te lupati prazne price -_-

  20. Katarina

    KOLIKO TREBA DA BUDETE GLUPI DA NAPISETE NEKU OVAKVU IZMISLJOTINU, A DA PRITOM STAVITE SLIKU GDE PEVAJU ZAJEDNO I ONDA NAPISETE DA NISU PEVALE !? GLUPSONI! A VI STO VERJETE I STO VAM JE TESKO DA POGLEDATE SNIMAK I MUCNETE GLAVOM STE JOS VECI!

  21. Victoria

    NE SERI TEYLOR! ona ne moze ni da skupi pare da joj dodje na koncert,a ne da joj se sveti…samo moze da cuti i da bude njen fan ;)

Screen Shot 2017-07-21 at 11.30.52 PM
Hot or not

Hot or not: Kim Kardashian West na otvaranju Balmain radnje

A post shared by Kim Kardashian Army (@kimkardashianarmy) on Jul 21, 2017 at 1:07am PDT Kim Kardashian West pojavila se u četvrtak uveče na otvaranju nove Balmain radnje...