Prati nas

Tom Hardy glumi Elton Johna?

Film

Tom Hardy glumi Elton Johna?

Da li vidite sličnost?

Šuška se da će Tom Hardy(35) glumiti Sir Elton Johna(66) u biografskom mjuziklu Rocketman. Izvršni producent mjuzikla je sam Elton John.

Ideja o nastanku mjuzikla počela je da se razvija 2011. godine i u prvobitnoj verziji  pop-rok legendu trebalo je da glumi škotski glumac James McAvoy. Međutim, dogovor nije postignut.

Rocketman će biti jedinstvena biografija velikog muzičara, uveličana njegovim muzičkim kompozicijama.

Tom Hardy će nas obradovati sa 4 filma ove godine. Seksi glumac, čiji je raspored krcat ovih dana, nije još uvek dobio zvaničnu ponudu za ovaj film.

Šta mislite kako će se Hardy snaći u ovoj ulozi, ukoliko dođe do saradnje?

Foto: WENN
D. J. / Tracara.com4 komentara

4 Comments

 1. Smrt pece prase

  31/05/2013 at 3:44 pm

  Tom Hardy je grubijan i nije za takve uloge. Pogledajte ga samo u poslednjem delu Batman – a. Mada, mozda je dobar glumac, nikad se ne zna.

 2. Eva Braun

  31/05/2013 at 10:54 pm

 3. sale

  01/06/2013 at 7:09 am

  samo covek koji nikada nije gledao Toma pre Batmana moze da bude zbunjen ovom vescu.Za sve koji tvrde da je grubijan nek pogledaju Stuart a life backwards,RocknRolla i The Take seriju….a da ne pricam o Bronsonu jer je tta uloga proglasena jednom od 25 najboljih uloga ikada zvanicno.Tom Hardy je jedan od najboljih glumaca koji trenutno postoje ..taj covek moze da glumi sta hoce i da bude perfektan!

 4. Milena

  01/06/2013 at 2:36 pm

  @Smrt pece prase: to što si ti gledao samo jedan film u kojem je on imao za ulogu baš grubijana, ne znači da jeste. Pogledaj i druge filmove, tipa Stuart:A life backwards pa vidi tu kakvu je perfektno odglumio lika koji ni jedan drugi glumac ne bi bio u stanju da interpretira. Nemoj da kenjaš ovuda, kad si gledao samo jedan film. Ja baš mislim da će se on snaći u ovom mjuziklu bolje nego iko drugi. Još dobra uloga u ovom filmu bi bio Jason Statham, samo da pokaže drugima da ne glumi samo u akcijskim filmovima.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top