Connect with us

Treće dete na putu? Surogat majka Kim Kardashian i Kanye Westa navodno trudna!

Život

Treće dete na putu? Surogat majka Kim Kardashian i Kanye Westa navodno trudna!

Kim Kardashian West ne krije da želi i treće sa njenim suprugom Kanye Westom. Kako joj je doktor savetovao da zbog zdravstvenog stanja više ne rađa, slavni par je unajmio surogat majku koja je navodno već u trećem mesecu trudnoće.

Kako prenosi Us Weekly, surogat majka bračnog para je žena iz San Dijega, u kasnim dvadesetim godinama. Ukoliko je devojka zaista trudna, Kim i Kanye će njihovo treće dete dočekati u januaru 2018.

Veruje se da je par pristao da isplati 45 000 dolara surogat majci, kako izveštava TMZ, plus depozit u iznosu od 68 850 dolara koji je uplaćen agenciji preko koje je unajmljena surogat majka.

Kim je ranije ove godine dobila vesti od doktora koji joj je saopštio da neće uspeti da iznese još jedan prirodan porođaj, te je rijaliti zvezda molila svoju mlađu sestru Khloe da joj bude surogat.

“Moram da prođem kroz više stvari kako bih mogla ovo da uradim sama, ali šanse su protiv mene. Tako da ćete u sledećoj sezoni našeg rijalitija moći da me vidite kako molim Khloe da bude surogat. Ali ipak ne želim to da joj uradim” izjavila je Kim.

Rijaliti zvezda je kasnije otkrila da su se njena starija sestra Kortney i njena majka Kris ponudile da joj pomognu i nose njeno treće dete, ali se Kim ipak odlučila za nepoznatu devojku kao surogat.

 


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Oglas
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara