Prati nas

‘Uvod u anatomiju’ ostaje bez dve glavne glumice

Serije

‘Uvod u anatomiju’ ostaje bez dve glavne glumice

Jessica Capshaw i Sarah Drew neće više biti deo serije o doktorima.

Serija Uvod u anatomiju ostaće bez dve doktorke na kraju 14. sezone. Kako su danas javili američki mediji, Jessica Capshaw i Sarah Drew odlaze iz serije po završetku ove sezone.

Jessica je igrala lik doktorke Arizone Robbins tokom deset godina, dok je Drewova tumačila lik April Kepner devet sezona. Odluka je zasnovana na kreativnom pravcu u kome će serija ići tokom 15. sezone, koja će se emitovati od naredne jeseni.

“Teško mi je kad god treba da se oprostim od likova. I Arizona i April ne samo da su bile omiljene, već i istorijske ličnosti – LBGTQ i hrišćanska zajednica nemaju mnogo predstavnika na televiziji. Zauvek ću biti zahvalna Jessici i Sari jer su oživele ove likove i time inspirisale žene širom planete,” rekla je u saopštenju kreatorka serije Shonda Rhimes.loading...
Pročitaj ceo tekst
Reklama
1 komentar

1 komentar

  1. DBoss

    09. 03. 2018. at 14:39

    Ne znam zasto ne zavrsavaju seriju… Od kad je Kristina otisla,nije vise to to. A onda i Derek… Gledam je i dalje i drzi mi interesovanje,ali ne kao na pocetku. Bice mi zao kad je zavrse,ali bi mi bilo vise zao da je potpuno sje*u i onda da prekinu snimanje. Arizona ce verovatno kod Kali i Sofije,a April u vojsku.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Serije

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top