Prati nas

Veliko veće deli glasove, Ava se igra astrologa

Veliko veće deli glasove, Ava se igra astrologa

U Velikom veću već počele podele oko glasova za finaliste. Ava kao astrolog: U seksu s nekim Lavom kreveti bi pucali! Vlada će biti divan suprug i otac. Aleks osvojila dupli glas, na korak je od finala

Maja Lena dolazi kod Velikog veća, sa svima se srdačno pozdravlja, a najjači zagrljaj naravno pripada njenoj mami, koja kaže da joj je to najemotivniji trenutak u Survivoru do sada. “Kako se bliži kraj nekako mi je sve teže biti bez nje,” kaže glumica. Maja ih odmah moli da joj daju nešto za jelo i priča kako je na poslednjoj borbi izabrala igru umesto hrane. Ipak, priznaje da joj nije stalo do finala i da je zato brzo odustala od traženja imuniteta, jer je cilj već postigla ulaskom u ujedinjeno pleme. “Mislim da je realna. Zna kakva je situacija i ovo je njen maksimum,” smatra Mia.

Neven i Žare ulaze u raspravu oko Milana, koji po Nevenovom mišljenju “od samog početka prodaje svoju socijalnu priču”, i to ga mnogo nervira. “On non-stop priča kako mu je stalo da pobedi zbog socijalnih problema koje ima, ali takva tematika nije bitna za ovaj Survivor koji je VIP,” – kaže Neven, a Žare dodaje kako baš hrvatski društveni hroničar nije VIP.

Neven konstatuje i da se u Velikom veću već stvorila podela oko kandidata za koje će glasati u finalu. Jelena pak razmišlja o sledećem Plemenskom savetu i nada se da će ispasti Nikola, jer ne vidi nijedan njegov kvalitet zbog kojeg bi išao dalje, ali boji se da će doći neka od devojaka, Ava ili Maja Lena.

Za to vreme u Sibu plemenu Vlada pita Nikolu zašto je u kvizu na pitanje ko je najdvoličniji napisao – Aleks. “Zato što je sa Avom super, grli je, ljubi, sve je: kuco, maco!, a onda je posle vidiš kod neke druge kako priča da je Ava nervira. Ne volim takve ljude” kaže mladi glumac i dodaje da je većina žena dvolična, a da je Aleks posle osvajanja imuniteta bila najglasnija, pogotovo dok su tu bili Neven i Marko. “Sad kad nema njih utihnula je!”

Aleks smatra da su je od starta pogrešno procenili, pogotovo muški klan. “Oni štite jedni druge i koriste Maju, Kristinu, Martinu i Avu samo da dođu do finala.” Vlada kaže da se Ava nije najbolje snašla u novom plemenu, ali da je to očekivao i da je baš zbog toga i razgovarao s njom i dao joj podršku. Milan smatra da je Ava trenutno najugroženija. “Ovo je super dokle je došla! Do ujedinjenja. Nisam to očekivao!”

Uveče je hrvatska starleta opet u centru pažnje zbog svojih analiza seksa kroz astrologiju. Nikola je pita kakvi su Lavovi u ljubavi i seksu. “Dominantni, kad se zaljube baš se zaljube i jako vole seks. Seksualni manijak u krevetu, baš kao i ja,” kaže ona, Nikola sve potvrđuje i pita je da li je nekad bila s Lavom. “Nisam, ali mislim da bi kreveti pucali!”

Za Jarčeve (a to je Vlada) kaže da su tvrdoglavi, a li pošto je maneken Rak u podznaku to pokazuje, kako tvrdi Ava, da su mu mnogo važni dom i porodica i da će biti idealan muž i otac. “Blago onoj koja te dobije!” zaključuje sa setnim osmehom.

Ali trenutno je važnije pobediti u maloj borbi koja ih čeka i u kojoj ponovo moraju balansirati, a u igri su šipka i posuđe od porcelana. Vlada je ispao prvi, a odmah za njim Martina i Maja. U drugoj fazi Milanu je prvom zadrhtala ruka, a posle ispadanja Kristine ostali su Sebastian i Aleks. Hrvatska menekenka ponovo je pokazala da joj veoma leže igre balansa, pa je i iz ove izašla kao pobednik i sada joj za finale fali samo pobeda u borbi za lični imunitet. Aleks za Plemenski bira dupli glas, ali takođe osvaja i hamburger i sok. Iako ima samo minut za ručak, ona jede polako i sa uživanjem.

Pleme se u kamp vraća okrnjeno, jer je Martina zbog povrede noge morala kod lekara. Muškarci se po prvi put  osećaju ugroženo jer žene sa Aleksinim duplim glasom imaju prednost, ali ne veruju u njihovu moć pošto nisu složne.11 komentara

11 Comments

 1. Angel7

  10/05/2012 at 11:44 pm

  Ispao Ogi..Po meni,veliko iznenadjenje..

 2. eka

  11/05/2012 at 12:20 am

  Da Ognjen je ispao jer su ga sve žene izglasale,ali iskreno on nije toliko zaslužio koliko Nikola,a večeras je baš bila prava drama.WOOOOOWWW!!Čak je Kris rekla da nije sigurna bili do kraja štitila Nikolu.Žene konačno ujedinjene,i konačno pobjedile muški klan,čestitam curama od srca <3 :))

 3. ljiskaaa

  11/05/2012 at 1:08 am

  ja se samo nadam da su se oni jadni dobro najeli kad su dosli kuci, i da ce posle ovog iskustva vise ceniti neke sitnice koje cine zivot lepsim.

 4. JZB

  11/05/2012 at 2:52 am

  Kako znate da je ispao Ognjen? 0_0

 5. Nikica

  11/05/2012 at 8:43 am

  Gledali su na RTL-u ili OBN-u :-)

 6. Milica

  11/05/2012 at 10:47 am

  Pa gledajte i vi na OBN-u ide jedna epizoda unapred, sinoć je baš bilo super! Prvi put da vidim da su se žene ujedinile, uglavno su kao glineni golubovi pred muškarcima, i ni makac izbacile su vođu muškaraca i najačeg talmičara-vrlo pametno :)

 7. Betty Boop

  11/05/2012 at 11:45 am

  Sinoc su me zene odusevile, zbog toga sto su se napokon ujedinile. Mada, moje misljenje je da nisu trebale da izbace Ognjena, nego Nikolu.

 8. Ivana

  11/05/2012 at 12:22 pm

  Veceras ispada Ognjen. Sebastian je dao Nikoli imunitet :) Bravo devojke!!!

 9. Yma

  11/05/2012 at 12:26 pm

  Vi sto ste gledali unapred, bas ste picke. Sad mi nece biti zanimljivo da gledam veceras…

 10. :)

  11/05/2012 at 1:00 pm

  Ognjen je seljacina bio i ostao i pre onako grubog ponasanja prema zenama..NIKOLA DO POBEDE..!!!<33

 11. JZB

  11/05/2012 at 8:46 pm

  Hvala na info.:) Konacno da ucine Survivor malo zanimljivijim.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top