Prati nas

Extra

Zaljubljen ko nikada do sada: Ovo je buduća žena Vlade Georgieva

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Skoro je objavljena divna vest da će naš popularni pevač Vlado Georgiev postati otac po prvi put. Njegova devojka Milica Samardžija je u četvrtom mesecu trudnoće, a izvor blizak pevaču ističe da će se njih dvoje uskoro i venčati.

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Vlado i Milica upoznali su se 2013. godine na kastingu za njegov spot za pesmu Iskreno i ubrzo nakon toga su otpočeli vezu. Pevaču je smetalo to što su mediji ubrzo saznali za njih, te je ostavio Milicu, koja je to veoma teško podnela. Ona nije želela da je pevač zaboravi te je stalno skretala pažnju na sebe i na činjenicu da su njih dvoje stvoreni jedni za drugo.

Milica Samardžija i Vlado upoznali su se pre tri godine (foto: Instagram)

Milica Samardžija i Vlado upoznali su se pre tri godine (foto: Instagram)

Tokom leta 2015. godine, par puta su se sreli i shvatili da emocije i dalje nisu nestale, te je usledilo pomirenje i od tada su u ozbiljnoj vezi.

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. malena

    24. 03. 2016. at 17:03

    I tako je pao ali u pravom smislu reci, pao ovaj probirljivi nezenja jer posle tolikog biranja prave, on pada na neku koju je ostavio ali je usled uporne jurnjave doticne uhvacen na BEBU…a i vreme mu je pa rece neka ide…

  2. Sandra

    22. 04. 2016. at 22:09

    Gdje nadje tipicnu nasu napucenih usana…nista posebno. Vise smo ocekivali od mekoga ko tako lijepe pjesme stvara. Veliko razocarenje !

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top