Search
Close this search box.

Vlado Georgiev ponovo prostački vređao Daru Bubamaru

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Tek što se bura stišala zbog prostačkih uvreda koje je Vlado Georgiev uputio na račin Dare Bubamare, kantautor je otišao korak dalje sa uvredama.

Georgiev je sreo Daru na aerodromu, uslikao je telefonom, a potom fotografiju uz uvredljivu poruku podelio na društvenim mrežama.

„E, znate da je Radojka bubamara prase? Obično malo prase. Ali leti avionom tako da je leteće prase koje smrdi na znoj u avionima,“ napisao je on i zgranuo korisnike twittera.

Nakon toga je pokušao da sve okrene na „svoju vodenicu“, napisavši da je on konstatna žrtva pevačice. „Moje današnje izglaganje je proisteklo iz nebrojenih izjava i intervjua koje je leteće prase dalo u poslednjih nekoliko dana. Hvala,“ rekao je.

Ni Bubamara mu nije ostala dužna, pa je tako reagovala na instagramu, gde je napisala da će ga prijaviti policiji.

Podsećanja radi, u poslednjem broju Sveta, Dara je komentarisala Georgieve napade na nju i objasnila otkud pevačeva netrpeljivost prema njoj.

“Vlado je bio radnik u studiju Marka Kona kada sam ja njemu dozvolila da mi uradi jednu pesmu. Kasnije se on, kao, stideo te pesme, pa je u emisiji TLZP imao stav ja sam veliki Vlado i davao mi neke čudne komentare. Ja ga onda spustim na zemlju i kažem: „Brate, jel se sećaš kad si mi radio pesmu, kad sam ti dozvolila da budeš pored mene?“ Od tada je počela mržnja s njegove strane. Ja samo ne znam odakle mu smelost da komentariše ženu kao što sam ja jer ja toliko radim na svojoj karijeri, u trendu sam i broj jedan… Vlado je klasičan luzer i pijandura, ne znam kada je izbacio hit. Shvatiću to kao njegovo nezadovoljstvo u životu i potrebu da se zakači za mene pošto sam ja popularna. Samo ne znam odakle smelosti tom alkoholičaru da me uzima u usta,” iskrena je Bubamara.

POSLEDNJE VESTI