Prati nas

Extra

Dara Bubamara: Vidić i Georgiev su propali alkoholičari i narkomani

Dara Bubamara je u intervjuu za “Srbija danas” iskomentarisala konstatan sukob sa modnim kreatorom Sašom Vidićem.

Kako Vidić koristi svaku priliku da isproziva pevačicu, to je učinio i ubrzo nakon objavljivanja Darinog spota za pesmu “All inclusive”.

“Kad god ja izbacim pesmu i pojavim se na televiziji, to toliko izazove ludilo, samo sam za jedan dan u trendingu. Jednostavno, uvek izazovem burne reakcije kojekakvih ljudi, a pogotovo ljudi koji su propali da ih ne pominjem. Ne prozivaju mene u tom kontekstu velike zvezde kao što su Brena, Ceca, Karleuša, nego takvi neki likovi. Taj dan su se odmah javili Vidić i Vlado Georgiev,” rekla je i onda ih opisala:

“Oni su propali pijanci i narkomani, a hvataju se za moje parče slave. Komentarišu mene koja sam mašina i koja 24 sata razmišljam o karijeri, izgledu i liniji. Svi znamo koliko je to teško i onda dođe neki kreten neostvareni koji živi u golubarniku i provodi vreme u kafani, neradnik i onda takav neko pljuje nečiji rad. Kad oni budu imali takvu pesmu i takav hit kao ja, neka mi se jave!” odbrusila je.

Podsećamo, pevačicin sukob sa Vladom nastao je kada je Dara otkrila da je na početku karijere sarađivala sa njim, a on pokušao da sve negira, a onda je sve eskaliralo u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato” kada je, kako ona kaže, pokušao da je ponizi sa pozicije žirija.

“Sad je opet dobio prostor, ali dobro. Kada sam uradila ploču ‘Svi su tu kao nekada’, on je bio tonac kod Marka Kona. Ja ne potcenjujem nikoga, ali pričam kako je bilo. On je dečko tamo radio kao tonac i sav je bio srećan što ga je Marko Kon angažovao. I Mili mu je dao da mu radi melodiju za pesmu ‘Sve devojke koje su varale momke’ što je baš teški narodnjak. On je mene obožavao tada, e sad u kom smislu, da li kao osobu ili se palio na mene, verovatno je onaj fazon između ljubavi i mržnje linija je tanka,” rekla je Dara i dodala:

“Posle je prošlo dosta godina, on je ostvario karijeru, sreli smo se nekoliko puta i porazgovarali, međutim, kada je bio TLZP ili možda i malo ranije nešto je on mene čačkao jer sam ja rekla negde da mi je radio pesmu. I onda je hteo da se opere pošto je tada već bio popularan. Svi ti zabavnjaci glume ludilo, hoće da se operu od nardnjaka. Posle je došao TLZP i on je u žiriju jedva dočekao da me ponizi i sroza, a ja sam mu rekla ‘Da ti nije bilo mene, ne bi ni bio na estradi, počeo si sa mnom’, prosto ne volim da me neko ponižava.” zaključila je.

5 komentara

5 Comments

 1. Slobodan gradjanin

  24. 02. 2020. at 22:12

  Dara je propala opajdara.
  Spremna je sa svima da zarati zbog svoje promocije.
  Narod kaze :pocisti prvo u svom dvorištu pa onda gledaj u tudje.
  Nažalost ona to ne svata šta znaci.

 2. Simo

  24. 02. 2020. at 23:37

  Jesu njih dvojica pijanac i narkoman, a ona ima para koliko vi mozete samo da sanjate, gde god se pojavi izaziva zavist ili divljenje,puni klubove i Arenu i crknite, ako mozete crći da vam bude lakše, a i vazduh da se očisti od mržnje i zlobe.

 3. Mira

  24. 02. 2020. at 23:40

  Ne daj se Daro! Mnogo je onih što te mrze i što bi ubili za tvoje parče slave. Žena je legenda živa. Tako jednostavna i iskrena. Zaslužila je da bude najpopularnija u regionu.

 4. Ma da

  24. 02. 2020. at 23:44

  Dara je kraljica. Ostali su svi glumci i foliranti.

 5. Dole

  24. 02. 2020. at 23:56

  Jedino nju gotivim sa citave estrade jer ona je iskrena ko otvorena knjiga a danas se svi nesto prave fini i moralni a sve propali narkomani pijanci i nevine pevaljke preko kojih je pola estrade preslo.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top