Search
Close this search box.

Priprema tužbu: Dara Bubamara se konsultovala sa advokatom zbog Georgieva

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Rat između pevača Dare Bubamare i Vlade Georgieva ne prestaje, a situacija je kulminirala kada je muzičar žestoko izvređao koleginicu na društvenim mrežama i nazvao je “letećim prasetom”.

Kako pišu domaći mediji, Dara je rešila da stane na put njegovim prozivkama, kao i da ga kazni za izrečene, te se konsultovala sa advokatima oko tužbe.

„Dara je potpuno pobesnela. Odmah je pozvala svoje advokate i rekla im da hoće da podnese tužbu. Razgovarali su o detaljima, Bubamara je dobila pravne savete, sad je samo na njoj da prelomi i definitivno podnese prijavu. Mada, koliko besna je bila u trenutku kad je videla objavu, velike šanse su da će ovog puta zaista tužiti Georgieva za uvredu časti. Rekla je da neće dozvoliti da prođe nekažnjeno, jer zaista smatra da je preterao. Nije mogla da veruje koliko daleko je on spreman da ode, ali eto, drago joj je da ju je javnost podržala, te da su brojni ljudi osudili Vladin postupak“, otrkio je izvor za Pulsonline.

Inače, sukob Dare Bubamare i Vlade Georgieva datira od Bubamarinog učešća u emisiji Tvoje lice zvuči poznato, u kojoj je Georgiev bio jedan od članova žirija.

POSLEDNJE VESTI