Zašto se Šeherezada naljutila na Eminu Jahović?

Ako je verovati priči koju donosi novi broj tabloida Svet, Šeherezada, odnosno Berguzar Korel očima ne može da vidi suprugu Mustafe Sandala – Eminu Jahović!

Iako se njih dve ni ne poznaju, Berguzar je navodno ljubomorna na Eminu, budući da je njena serija Polje lala sve popularnija u Turskoj! Njih dve su se nedavno srele u ateljeu poznatog turskog dizajnera Atila Kutoglua. Kada je videla Eminu, Berguzar je navodno naredila svojim prijateljima da istog trenutka napuste atelje!

“Kako sam naknadno saznao, Berguzarin tim pomno prati sve što se o njoj piše, pa su negde naišli na Eminine izjave, koje se popularnoj glumici nimalo nisu dopale. Naime, gospođa Sandal se valjda javno bogzna kako iščuđavala što je Šeherezadin glas sinhronizovan, preciznije što u seriji u stvari samo otvara usta”, izjavio je izvor tabloida!

Da li se Šeherezada zaista naljutila na Eminu zbog pomenute izjave, budući da je i Eminin glas u seriji u kojoj glumi navodno sinhronizovan, ostaće misterija! Bar do njihovog narednog susreta! :)

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI