Connect with us

Željko i Jovana spremni za bebu
Foto

Željko i Jovana spremni za bebu

Bračni par Jovana i Željko Joksimović planira proširenje porodice.

Prema pisanju Blica, voditeljka sanja o tome da se ostvari kao majka, dok bi slavnom muzičaru ovo bilo drugo dete. Nakon petogodišnje veze, koju su početkom godine krunisali brakom, Željko i Jovana sve češće razmišljaju na temu roditeljstva, iako im se nigde ne žuri. Željko, koji je poznat po tome da nerado govori javno o svom privatnom životu, nikada se do sada nije izjašnjavao o ovome, dok je zgodna voditeljka u više navrata isticala da bi je materinstvo usrećilo.

“Svako ko bi vam odgovorio da ne razmišlja na temu materinstva, slagao bi vas. To su ipak momenti u životu za koje se ne zna da li će i kada da se dogode. Nikada ne bih zbog karijere odustala od potomstva. Dobra organizacija može da iznese i roditeljstvo i karijeru”, ispričala je nedavno Jovana za Blic.

P.Ž./Tračara

Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. BiljanaNS

  12/10/2012 at 7:15 pm

  kad zatrudni, onda ce to biti vest,mada ni tada. koga bole uvo uopste…

 2. ZaZarazna

  13/10/2012 at 8:58 am

  Bračni par Joksimovć planira proširenje porodice…i ovo je vest??!! Svašta

 3. Zvoncica

  14/10/2012 at 2:45 am

  Hoce li biti i direktnog prenosa pravljenja bebe?!

 4. Lol

  15/10/2012 at 10:14 am

  Ljudi su jako fini, nema ih u trac rubrikama ( ili mozda vi vise volite one kojih ima ), zive i rade svoj posao mirno, bez ikakvog privatnog exponiranja i zasto tako ruzni komentari– nemaju fanatizovane fanove da ih hvale i kad treba i kad ne treba… e, tu je caka.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top