Prati nas

Zoran Kesić ponovo na TV ekranima!

Televizija

Zoran Kesić ponovo na TV ekranima!

Oni će nas zasmejavati!

Zorana Kesića smo voleli da gledamo u Fajront republici, a sada se vraća na TV ekrane sa novom emisijom pod nazivom 24 minuta.

Ono što je staro vezano za emisiju 24 minuta je televizija na kojoj će se prikazivati emsija – u pitanju je TV Prva. Ono što je novo su interesantni saradnici na ovom projektu – to su novinari sajta Njuz.net.

“Ovaj što sedi sam ja, ovi što stoje su Njuz.net. Ukoliko želite da podržite naš zajednički TV projekat 24 minuta, gledajte našu prvu epizodu u sredu uveče na TV Prva. Sutra (utorak od 15 do 17h) snimamo emisiju. Ko želi u publiku, a voli da se smeje i pomalo i da viče “juhuuuu”, molim da se prijavi, organizovan je prevoz i koktel. Gost je pisac Vladimir Arsenijević. Budite deo stvaranja istorije” napisao je Kesić na svom Facebook profilu.

Autori Njuz.neta najavljuju da će ovo biti domaća verzija Daily Showa sa Jonom Stewartom, gde će voditelj komentarisati svakodnenvna društvena i politička dešavanja. Novinari popularnog sajta su scenarisiti emisije, a čak će se i pojavljivati u nekim segmentima. U  realizaciji ovog projekta pomogao je medijski arhiv Ebart.

Jedva čekamo da vidimo šta su nam Kesić i ekipa Njuza spremili! Pilot emisija se prikazuje u sredu 3. jula u 21:15 na TV Prva.

Redakcija Tracara.com

5 komentara

5 Comments

 1. Nens

  02. 07. 2013. at 13:12

  Zvuci kao dobra kombinacija i kao nesto sto je potrebno nasem tv programu. Neka im je sa srecom :)

 2. mhmm

  02. 07. 2013. at 13:31

  Najzad!Ovaj covek je genijalan :D

 3. o.o

  02. 07. 2013. at 16:14

  Lajjjjjjjjk! :)

 4. Sanja

  02. 07. 2013. at 19:45

  To su ljudi sa visokim IQ, konacno nest smesno..

 5. gaga

  03. 07. 2013. at 09:09

  Divim se našim tv licima koji se porede sa takvim zvezdama. Jon Stewart Daily Show traje od 1999, i ide 4 puta nedeljno. A Kesić se isprsio za jedan dan u nedelji. Lenjost-ludost?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

To Top