Prati nas

Zorica Marković napustila ‘Farmu’

Zorica Marković napustila ‘Farmu’

Zbog srca napustila Farmu

Folk pevačica Zorica Marković je zbog lošeg zdravstvenog stanja napustila imanje u Lisoviću.

Zorici Marković pozlilo je nakon svađe između Mikija i Jelene. Voditelj Miki Đuričić ozbiljno se posvađao se rediteljkom Jelenom Golubović. Njihova žučna rasprava dovela je do toga da je voditelj uzep ciglu i njom gađao Jelenu. Ove scene nisu prijale Zorici, koja je poznata po tome da voli da se svađa.

Nakon njihove velike svađe Zorica je izašla u dvorište, došla do kapije gde se onesvestila. Lekari su intervenisali, tako da je pevačicino zdravstveno stanje brzo vraćeno u normalu. Naime, zbog previsokog krvnog pritiska u tom momentu Markovićeva je izgubila svest i pala. Njeno stanje se opet juče pogoršalo, pa je ona napustila imanje. Ne zna se da li će se vratiti kada joj bude bolje, jer se radi o ozbiljnom problemu, s obzirom na to da Zorica ima ugrađena tri bajpasa.

D. J. / Tracara.com

Loading...


6 komentara

6 Comments

 1. Jovan

  27/09/2013 at 3:58 pm

  Nije trebala ni da ulazi na Farmu, ali opet ne mogu da verujem da je njoj pozlilo zato sto se neko drugi svadjao. :D Inace, ona je meni kraljica. :D

 2. kul

  27/09/2013 at 4:01 pm

  muskaraca rospija.

 3. jj

  27/09/2013 at 4:53 pm

  i nasla je bolesna da udje na farmu.. boze sacuvaj imaju li idje ikoga da ih zaustavi

 4. Mara

  27/09/2013 at 6:02 pm

  A sto Mikija nisu izbacili, covek je psiho…vec 2 puta ima ispade cak je i rekao da mora da napusti imanje da ne bi nekog ubio, sta cekaju da se dogodi neka tragedija? Imao je vec 2 fizicka napada i 5 puta je pretio a zadruga nije nista preduzela . Cak se i Zorka bas zbog njega uznemirila sramota da stitite tu bagru

 5. lela

  27/09/2013 at 8:56 pm

  Zar nebi trebao biti neki lekarski pregled ,dovode na farmu bolesne ljude a mozda bi oni i hteli da neko tamo i umre ,sve za dobru gledanost!!!!

 6. boba

  27/09/2013 at 8:59 pm

  Zoricino zdravlje je naruseno i inace ,sta joj e trebala farma ?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top