in

Zoricu Marković zvali da se takmiči u britanskom rijalitiju


Naša pevačica Zorica Marković se istakla u gotovo svim domaćim rijaliti programima. A zbog jakog karaktera i skandala koje je pravila tokom takmičenja, Zoricu su zapazili i organizatori jednog novog britanskog rijalitija.

Naime, ove godine će početi da se emituje rijaliti European Celebrity, koji će se od jula snimati u Londonu i trajaće tri meseca. Koncepcija ovog šoua je da okupi najpoznatije učesnike rijalitija iz raznih država Evrope, a britanske producente je posebno zainteresovala Zorica, i to zbog skandala i neuobičajnih psovki.

“Britanci su odlučili da pomere granice rijalitija i napraviće evropski šou u kojem će učestvovati po jedna ličnost iz gotovo svake evropske zemlje. Svi će boraviti u Londonu, šou će početi sredinom jula i trajaće tri meseca. Pregledali su Zoričine najzanimljivije snimke iz srpskih rijalitija i smatraju da će ona biti pun pogodak“, oktrio je izvor za Kurir.

Ove glasine je potvrdila i sama pevačica, koja kaže da je prihvatila ponudu i već krenula na časove engleskog.

“Ovo je za mene velika prilika, jer će ceo svet gledati taj rijaliti. I honorarom sam veoma zadovoljna. Problem mi je engleski jezik, jer ga ne govorim često. Upisala sam kurs da ga usavršim kako bih mogla normalno da funkcionišem, ali i da psujem. Prvo sam naučila da se ‘Je*em ti seme krvavo’, na engleskom kaže ‘Fu*k your bloody orgins“’, rekla je pevačica.