Search
Close this search box.

Urnebesna izjava ljubavi Zorice Marković Aci Lukasu

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Budući da u sinoćnoj epizodi Zvezda Granda niko nije znao da je ona tajanstveni član žirija, Zorica Marković je iskoristila, osim da se našali sa Jelenom Karleušom koju je navodno pomešala sa Viki Miljkovićda provocira Acu Lukasa ljubavnim izjavama, a sve je začinila time što je sve vreme govorila u muškom rodu.

„Ja ću proklinjati dan, mesec i godinu kada ste me pozvali ovde. Nikada nisam sumnjao, ali život je trenutak, i zato ću sada priznati pred milionskim auditorijumom da sam se strašno zaljubio u Acu Lukasa. Da li on to može da shvati?“, ispričala je ‘ganuto’ u dahu Zorica. „Mogu. Daću ti da me poljubiš“, odgovorio je na provokaciju Lukas, ne znajući da li je Tajanstvena osoba neko sa kim je u prijateljskim odnosima ili ne.

„Ti si toliko seksepilan. Ti si tako dobar frajer. Ti si toliko j*bozovan da mi je došlo da skočim sa ovog prozora. Ne znam da li je ovo prozor ili su vrata; ne znam gde je levo, dušo“, nastavila je Markovićeva, a Aca joj je odgovorio: „Što se skakanja sa prozora tiče, pošto znam gde se nalaziš, da prostorija nije adekvatna jer je samo par metara iznad zemlje trebalo bi da se popneš na neki malo veći sprat jer će to onda sa sigurnošću voditi ka uništenju tebe“, na šta je pevačica dodala da bi i to rado uradila jer je ‘smrtno zaljubljen’.

„Zapravo neću da skočim nego ću doći do tebe kad se najmanje budeš nadao, ljubavi“, opet se ‘raznežila’ Markovićeva, na šta ju je dočekala spretna Lukasova opaska: „Ja se nikada ne nadam. A hoćeš li da me poljubiš sa jezikom ili onako filmski?“. „Šta god želiš, dušo, samo reci odakle da krenem“, nije se dala Zorica, ali joj je Aca odgovorio: „Od 6. sprata.“

„Uf, šta ću da ti radim“, pala je ponovo u trans pevačica, te joj je pevač rekao: „To uopšte nije loša ideja, jer mi je upravo došao ugalj, pa možeš da ga istovariš“. 

„Kakve su ti ruke lepe. Kakav si ti mužjak za tebe ću sve da uradim. Rock me, baby“, dodala je Zorica i do kraja emisije ga oslovljavala sa ‘bebo’, na šta se Lukas povremeno nervirao, a povremeno smejao.

POSLEDNJE VESTI