Prati nas

Foto

18+ Reper slao fotke svog penisa transseksualki, FBI uključen u sklučaj!

(foto: hiphoplead)

Big Tyga! (foto: hiphoplead)

Loše vesti za Kylie Jenner: Ne samo da izlazi sa reperom Tygom koga najviše ismejavaju u svetu i koji je morao da daje svoj album za džabe jer niko nije hteo da ga posluša, već mora da trpi i negativne komentare od fanova jer njen dečko slobodno šalje fotografije svog penisa drugim osobama.

Prema pisanjima portala Lovebscott.com, popularni pevač je svoje obnažene fotografije slao, ni manje ni više, nego Mii Isabelli, transrodnoj glumici.

Tyga-blur

 

Fotografiju bez cenzure pogledaj —-> OVDE!

Povodom toga, Tyga je angažovao agente FBIja kako bi pronašli osobu koja je pustila fotografije u etar i izložila njegov penis javnosti. Reperov advokat se oglasio za TMZ i rekao da je zasigurno hakovan Tygin telefon ili uređaj kome je on slao ove fotografije, dodajući da je policija već obaveštena i da je u toku potraga za osobom koja je to učinila.

U međuvremenu, Mia, kojoj je reper navodno slao ove fotografije i sa kojom je bio u nekoj vrsti veze pune tri godine, kaže da nema nikakve veze sa fotografijama koje su objavljene i voljna je da pomogne FBIju u daljoj istrazi i pronalaženju krivca.

Tyga

Tyga nije ni u jednom trenutku negirao da je to fotografija njegovog penisa, jer su fanovi odmah prepoznali njegove tetovaže na stomaku.

4 komentara

4 Comments

 1. *STARSHIP

  10. 07. 2015. at 12:36

  PRAVA “TUGA”
  LOOOOOOOL

 2. milica

  10. 07. 2015. at 13:06

  Ova kajli ne moze da propadne dublje

 3. *jaaa*

  10. 07. 2015. at 14:21

  ja sam odmah pozvala ovaj broj i niko se na javlja :(

 4. mare

  10. 07. 2015. at 19:12

  seljak, mada ima dobar komad :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top