26 godina nakon ‘Boljeg života’, glumci otkrili gde su danas njihovi likovi

(foto: Screenshot/RTS)

Bolji život je, bez premca, jedna od naših najpopularnijih serija, koja se, iako je poslednja epizoda emitovana još davne 1991. godine, još uvek reprizira s vremena na vreme, i uvek ima rekordnu gledanost.

U zanimljivom intervjuu, koji su za Blic dali protagonisti ove serije, Svetlana Bojković Marko Nikolić, koji su portetisali Emiliju Popadić i Gigu Moravca, odgovorili su na pitanje šta bi danas poručili jedno drugom likovi supružnika kojima su udahnuli život.

“Sada bi ova moja Emilija bila mnogo blaža nego u vreme kada smo snimali seriju. Ne bih ga ništa grdila”, započela je priču Svetlana, na šta se Marko nadovezao: “Razmišljam kako bi naša ćerka Viki verovatno sa svojim doktorom, kao i svi naši doktori, bila u nekom Abu Dabiju ili negde na zapadu. Saša bi se zbog ispropadalog preduzeća, verovatno, uvukao kod nas pošto smo u velikom stanu. Ali pitanje je da li bismo mi u tom stanu stanovali, da li bismo mogli da plaćamo tolike troškove nas dvoje. Ko zna kolike bi nam penzije bile. Jedino mi nije jasan Boba… On bi neki preokret napravio sigurno. Verovatno bi bio neki mangaš ili bi uspeo u nekom biznisu”, zapitao se Nikolić, na šta je Bojkovićeva dodala: “Ili bi bio producent i snimao serije i filmove.”

(foto: Screenshot/RTS)

Slavna glumica se potom prisetila da im se na kraju serije pojavljuje i unuk, pa je njen kolega rekonstruisao i njegovu sudbinu. “Taj naš unuk bi verovatno imao 25 godina, najmanje. Bio bi glavni potrošač naših penzija, jer Srbija uglavnom živi od penzionera. Skoro da bismo mogli da imamo praunuka, ako bi on imao 25 godina. Doduše, ove generacije to danas mnogo kasnije rade.”

https://www.youtube.com/watch?v=WO8qGIRWCLc

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top