Search
Close this search box.

4. dan VIP Velikog brata: osvojen luksuzni budžet!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon što su na jako zanimljiv način snimili špansku seriju iz četiri dela (svaki deo traje 30 sekundi) i vrlo uspešno pripremili aerobik koreografiju uz pesmu „Call on me“, ukućani su osvojili luksuzni budžet za narednu nedelju. To znači da će imati veći izbor hrane, više cigareta i td.

Dragan Marinković Maca

Jučerašnji dan su proveli uglavnom kulirajući u kući jer je skoro ceo dan padala kiša. Čini mi se da su se ukućani stvarno opustili i da se sve bolje provode zajedno. Teme u kući su sve raznovrsnije, od poznatih ličnosti preko politike, omiljenih filmova, Beovizije…

Filip Kapisoda

Ono što je meni sinoć privuklo pažnju jeste ponašanje Nenada Čanka. On je postao sa svima na „brate“, što je meni jako smešno. Teško da sam mogla da zamislim nekog političara koji priča „znaš, brate, to je bilo tako i tako…“ :)))

Drugo što mi je zanimljivo jeste što se uglavnom muškarci brinu o kuvanju i spremanju hrane. Posebno Čanak voli da kuva… e sad, da li je to tako i u pravom životu ili je rešio da sakupi što više glasova, to ćemo tek da otkrijemo.

Maci juče nije bilo dobro, a pošto mu Veliki brat nije na vreme dostavio potrebne lekove, nakon toga Maca ih je bojkotovao i povukao se uveče u mušku sobu. A kad sam već kod njega, čini mi se da je on odlučio da se malo pozabavi Jelenom Žeželj dok je u kući, ali hajde sačekaću još malo da vidim da li sam u pravu. ;)

Sani Armani

Ukućani su veče proveli sladeći se palačinkama, što slatkim što slanim. Devojke su prvo odbijale da jedu jer je kasno za unošenje nezdrave hrane, međutim „Big“ Čanak ih je ubedio da se neće ugojiti pa su se ipak svi bacili na izjedanje ukusnih palačinki.

Fotografije: Velikibrat.rs

POSLEDNJE VESTI