Search
Close this search box.

Zvezda serije Gossip Girl povratila starateljstvo nad decom

Sud je doneo odluku da Kelly pošalje svoju decu ocu Danielu (foto: Wenn)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glumica sa svojom decom (foto: Wenn)

Glumica Kelly Rutherford, poznata po ulozi u tinejdž seriji Gossip Girl, već godinama se bori na sudu, kako bi povratila starateljstvo nad svoje dvoje dece, a sada je napokon uspela da ih vidi posle dosta vremena.

Glumicu su paparaci uhvatili kako se u parku igra sa kćerkom i sinom, koji žive u Evropi sa ocem. „Neverovatno je i emotivno. Malo smo umorni od puta, ali srećni. Ljudi ne razumeju da je ovo velika pobeda za mene. Njihov otac mi je ranije dozvoljavao da ih viđam samo 11 dana godišnje“ kaže presrećna glumica.

Ona je nedavno bila na sudu u Monaku gde joj je sudija dozvolio da dovede decu u SAD, nakon što je izgubila starateljstvo 2012. godine jer je bankrotirala. „Poslednji put kad sam bila tamo, deca su očekivala da me vide, a moj bivši muž je rekao da ukoliko ne predam pasoš da mi neće dati da ih vidim. Poslali su ih ovde privremeno kako bi on radio na dobijanju vize. Saznala sam da uopšte ne radi ništa po tom pitanju“ dodaje ona.

Glumica je u aprilu dala intervju za magazin Hello, u kom je izjavila da joj nedostaje da odvozi i dovozi decu iz škole, da ih ljubi i grli. Ali sada su joj se želje ostvarile i svakodnevno uživa sa klincima, ćerku Helenu je čak naučila da vozi bicikl.

POSLEDNJE VESTI