Popularni parovi koji su tek nakon raskida dobili decu

Keshia i Ed (foto: lovebscott.com)

Iako bi nekim logičnim sledom događaja parovi prvo trebalo da dobijaju decu pa tek onda raskidaju, kod velikog broja poznatih partnera se desilo upravo obrnuto.

Najsvežiji primer je bivši fudbaler Ed Hartwell koji se pre malo više od pola godine razveo od Keshie Knight Pulliam i to ubrzo nakon što su objavili da očekuju prvo dete.

Pored njih dvoje ima još dosta parova koji su učinili isto, a mi vam predstavljamo samo neke od njih:

  • Tom Brady i Bridget Moynahan

Tom i Bridget su se razišli nakon tri godine veze, u decembru 2006. Dva meseca kasnije, manekenkin predstavnik je potvrdio da je ona u drugom stanju. Nakon šest meseci rodio se John Edward Thomas Moynahan, a u to vreme je Brady već započeo vezu sa Gisele Bundchen.

„Bio je to izazov jer ja, znate, razmišljam kako se viđam sa njim, upoznali smo se i počeli da izlazimo i sve je super, a onda se desi ovo“, rekla je Gisele tada za CBS This Morning. „Onda nisam znala šta da radim. Bio je to jedan od onih momenata kada razmišljate da li da pobegnete“, ipak, na kraju je ostala i njih dvoje su u braku već sedam godina.

(foto: justjared.com)
  • Kevin Federline i Shar Jackson

Kevin i Shar su uplovili u vezu koja se završila veridbom. Krajem 2003. godine, Shar je ostala u drugom stanju, ali umesto svadbe je usledio raskid. Naime, Kevin je upoznao pop zvezdu Britney Spears u jednom klubu, sa kojom je započeo vezu, a već u junu 2004. godine su se venčali. Shar je u međuvremenu rodila sina Kaleba Michaela Jacksona Federlinea.

(foto: WENN/Pinterest)
  • Christina Milian i The-Dream

Pevačica i reper su se venčali u septembru 2009. u Las Vegasu. Christina je rodila ćerku Violet u februaru 2010. godine, a par je naknadno objavio da su se razišli par meseci pre toga.

„Par je doneo tu odluku krajem 2009. godine, ali su odlučili da tu vest drže u tajnosti kako bi zaštitili ćerku Violet“, rekao je reperov menadžer za E!.

(foto: atlantablackstar.com)
(foto: atlantablackstar.com)
  • Kelly Rutherford i Daniel Giersch

Njihova priča postala je jednako zanimljiva poput radnje serije Gossip Girl u kojoj je igrala Kelly, kada je zatražila razvod dvogodišnjeg braka dok je još uvek bila trudna. Tačan razlog nije naveden, a jedino što je glumica navela jesu „nepremostive razmirice.“

Nakon razvoda, usledila je borba za starateljstvo nad dvoje dece, u kojoj je Daniel pobedio i dobio starateljstvo nad sinom i ćerkom, koji trenutno žive sa njim u Monaku.

(foto: WENN)
(foto: WENN)
  • Mary-Louise Parker i Billy Crudup

Dobitnica Zlatnog globusa bila je šest godina u vezi sa Crudupom pre nego što je zatrudnela. Dok je još uvek bila u drugom stanju, tačnije, u sedmom mesecu, glumac je raskinuo sa Mary i to zbog Claire Danes.

„To je bilo strašno… Bilo je stvarno teško“, rekla je Claire nakon brojnih kritika koje su upućene na njen račun.

(foto: news.com.au)
(foto: news.com.au)
  • Denise Richards i Charlie Sheen

Nakon tri godine braka, Denise i Charlie su se razišli dok je ona još uvek bila trudna sa ćerkicom Lolom. Iako su pokušali da spasu brak, Richardsova je bila odlučna u nameri da se razvede od Sheena.

(foto: Wirelmage)
(foto: Wirelmage)
  • Heidi Klum i Flavio Briatore

Manekenka je 2003. godine započela vezu sa direktorom Formule 1, Italijanom Flaviom. Krajem iste godine je objavila da je trudna, a u maju 2004. se rodila ćerka Leni, ali njih dvoje su do tada već raskinuli vezu.

(foto: hotheidiklum.blogspot.rs)
(foto: hotheidiklum.blogspot.rs)
  • Kelis i Nas

Nakon što su se upoznali na after partiju posle dodela MTV nagrada, pevačica i reper su bili u vezi godinu dana, a verili su se 2004. i venčali u januaru naredne godine. Nakon četiri godine i tokom Kelisine trudnoće, pevačica je zatražila razvod zbog „nepremostivih nesuglasica.“

(foto: vibe.com)
(foto: vibe.com)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI