Search
Close this search box.

Ilda Šaulić se preselila u Ameriku, evo od čega zarađuje tamo

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ilda Šaulić zbog poslovnih obaveza svog muža Bojana Vučkovića, koji više od 20 godina u Americi ima biznis i s velikim uspehom organizuje fudbalske kampove za decu preselila se u Vermont.

Tri meseca društvo joj je pravila majka Gordana, a sada su se zajedno vratile u Beograd gde će Ilda biti do decembra kada se opet vraća u Ameriku gde je čeka posao.

„Njoj se ostvarila davnašnja želja da radi sa decom. Prvo je želela da otvori vrtić, ali joj je muž predložio da postane teniski trener za decu, jer se tim sportom godinama aktivno bavila,“ navodi izvor.

„Ispostavilo se da joj trenerski poziv odlično leži pa su se neki teniski kampovi obnavljali jer su deca bila veoma zadovoljna Ildinim radom.“ kaže izvor blizak Šaulićima.

https://www.instagram.com/p/CUSdiCyI2jK/

Isti izvor dodaje da je ovo preseljenje najteže palo Goci koja je bila jako vezana za ćerku i unuku Emu.

„Malo je poznato da je Ilda kao dete trenirala tenis i da je bila baš talentovana. Šaban tada nije štedeo, pa je plaćao najbolje teniske trenere po Srbiji i Evropi nadajući se da će Ilda biti uspešna teniserka, ali kao što svi znamo ona se okrenula pevanju. Sada, međutim, shvata da je mnogo bolje da drži časove tenisa jer može super da zaradi. Naravno, ne može ona da naplati kao profi teniseri koji drže treninge klincima, ali kako je u Americi, sigurno je da može da uzme fine sume, možda čak i do 100 dolara po satu. A ako uzmemo u obzir da na svakom času ima po dvadesetoro dece, onda je izvesno da odlično zarađuje,“ završava izvor.

POSLEDNJE VESTI