in

Aca Lukas ostaje u Zvezdama Granda?

Nova sezona emisije Zvezde Granda doneće brojne izmene, ali one se neće dogoditi u sastavu žirija, saznaje Tračara.

Iako je u više navrata najavljeno da bi Aca Lukas mogao da napusti popularnu TV emisiju, zbog svađe sa Jelenom Karleušom, ali i ponude sa TV Pink, to se za sada neće dogoditi.

“Lukas jeste dobio ponudu Pinka gde je trebalo da radi zanimljivu emisiju sa Cecom, no ova televizija odlučila je da se okrene drugim, proverenim projektima za koje znaju da će im doneti gledanost. Zbog toga je folker pristao da još jednu sezonu provede u muzičkom takmičenju,” kaže naš izvor blizak produkciji i dodaje:

“Aca nije razgovarao o honoraru sa Sašom Popovićem, ali pretpostavlja se da novac nikada nije bio problem kada su Zvezde Granda u pitanju. Više je tu stvar toga što se on prezasitio formata i sedenja u istoj stolici već godinama. No, imajući u vidu da će se emisija delimično promeniti, Lukasu neće svakako biti dosadno.”

U to svakako ne sumnjamo – imajući u vidu da Lukas ne govori sa Karleušom a da je i sa Marijom Šerifović u zategnutim odnosima, emisije će svakako biti zabavne.

“Producente ne zanimaju privatni odnosi članova žirija. Donekle im i ide u prilog ukoliko se oni ne voli, jer to može samo da znači veću gledanost, ali i veću zabavu za gledaoce. Do sada su njihove svađe bile bezazlene, a kako će biti na dalje, videćemo od septembra,” završava izvor.