in

Aca Lukas pred izborom: da li je zgodnija Ceca ili Karleuša?

Otkako su Jelena Karleuša Željko Mitrović sklopili primirje, čini se da nema emisije na televiziji Pink u kojoj se ne pominje ime plavokose dive.

Tako je bilo i sinoć, u emisiji Ami G Show, u kojoj je gost bio Aca Lukas. Folk pevač poznat je kao neko ko se druži i sa Cecom i sa Jecom, pa je jedno od pitanja bila usmereno i na njih dve.

Ognjen Amidžić upitao je Lukasa koja od dve pevačice mu je zgodnija, ali je on rešio da postupi kao diplomata, ali i kulturan čovek koji od žena ne pravi seksualne objekte.

“Ne mogu da ih ocenim… Cecu poznajem iz priče jedne… da  je aosolutno gledam kao sestru. Ne mogu da ocenim da li su zgodne, i jedna i druga su lepe, ne mogu da ih gledam na taj način, jer ih poznajem iz jedne druge priče, prijateljske, koja mi ne dozvoljava da gledam da li su zgodne,” odgovorio je Lukas i stavio tačku na dalja pitanja o dve pevačice.

Aca Lukas i Jelena Karleuša sedeli su u sudijskom panelu emisije Zvezde Granda gotovo tri godine, a spekulisalo se da je Lukas iz emisije otišao zbog Karleuše, što su oboje kasnije demantovali.

“Nije Aca otišao zbog mene iz žirija. Mi se jesmo žestoko posvađali pre nekoliko meseci, ali to nije razlog što je otišao iz emisije. Između nas je bilo i strašnijih svađa za koje vi ne znate, pa smo se uprkos tome družili i sarađivali,” rekla je JK svojevremeno.