in

Aca Lukas u pregovorima sa Sašom Popovićem da se vrati u Zvezde Granda?

Nakon kratke pauze koje je napravio, čini se da će se Aca Lukas ipak vratiti u popularno takmičenje Zvezde Granda. Folk pevač je ovih dana navodno u pregovorima sa Sašom Popovićev, koji je spreman da mu ispuni svaki uslov, samo da se vrati u stolicu.

“Saša je pozvao Acu pre par dana i rekao mu kako želi da se vrati u takmičenje. On mu je izložio da je na pad gledanosti uticalo to što nema ko da se konfrontira Jeleni Karleuši, da nema sukoba tokom snimanja, a sukobi su dizali gledanost i terali ljude da sede kraj malih ekrana, te da se njegov izostanak jako odrazio na ovu sezonu”, rekao je izvor, pa dodao:

“Nakon toga Popović je rekao Lukasu da je spreman da mu da sve uslove koje traži samo da se vrati. Lukasu su ove reli veoma prijale i to nije krio. Ali mu je ipak zamerio što je na njegovo mesto postavio Đorđa Davida. rekao je Saši da bi i bez ikakvih uslova pristao samo da nisu nikoga angažovali. Međutim, zbog novonastale situacije je naglasio na mu treba par dana da razmisli i da će mu dati par dana da mu ispuni uslove”, kaže izvor za Telegraf.

O njegovom povratku se dugo spekuliše, naročito nakon što je Jelena Karleuša nedavno prognozirala da će se vratiti u takmičenje. Međutim, Lukas je uvek demantovao glasine, uz obrazloženje da želi da se posveti novim pesmama i porodici, zbog čega nema vremena za Zvezde Granda.