Prati nas

Extra

Amber Rose i Blac Chyna otvoreno o trudnoći i intimnim odnosima

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Amber Rose ne prestaje da intrigira gledaoce svoje emisije Loveline with Amber Rose, otvoreno govoreći o seksu, vezama i samopouzdanju, a ovoga puta joj se pridružila najbolja drugarica Blac Chyna.

“Znam svakog momka sa kojim je Chyna spavala”, rekla je Amber u poslednjoj epizodi emisije, a ovo je bio samo šlagvort za još intimnije teme.

Amber je za početak upitala drugaricu kako joj je u trudnoći. “Nemam želju za hranom, nemam jutarnje mučnine, hvala Bogu. Mogla bih ponovo”, rekla je Chyna.

Nakon kratkog razgovora o trudnoći, prešle su na teme vezane za intimne odnose, a Amber je zanimalo da li je Chyna uvek raspoložena za seks. “Rekla bih – tu i tamo”, odgovorila je ona i priznala da može da izdrži dugo bez seksa, naročito kada nije u vezi.

(foto: Snapchat/Amber Rose)

(foto: Snapchat/Amber Rose)

Dotakle su se i Pamele Anderson, koja je savetovala muškarce da prestanu da gledaju filmove za odrasle. “Stvarno sam iznenađena time što je rekla. Iskreno, zapanjena sam”, rekla je Amber. “Uvek sam je smatrala vrlo liberalnom, društvenom, zabavnom plavušom”, dodala je ona.

Zatim je Blac Chyna otkrila da je fan seksi igračaka, ali da ih njen verenik Rob Kardashian ne preferira.

Naredna tema bilo je snimanje tokom odnosa, a Amber je predložila nešto bolje. “Zadovoljavajte se ispred ogledala. Ja sam kraljica toga. Stvarno vam preporučujem taj način. Samo idite kući i masturbirajte ispred ogledala. Je*eno je neverovatno. Morate da probate.”

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top