Search
Close this search box.

Black Chyna postala je zaštitno lice kreme za izbeljivanje lica!

Blac Chyna zaštitno je lice kreme za izbeljivanje kože. Blac Chyna novo je zaštitno lice Whitenicious kreme za izbeljivanje lica .
Skupoceni proizvod namenjen i muškarcima i ženama svih tipova kože, pakovan je u ručno pravljenoj  svarovski kutiji. Regularno i specijalno izdanje kreme za izbeljivanje lica trenutno je na popustu u Nigeriji i košta 250 američkih dolara. Kako oficijalni sajt kreme navodi, ona izbeljuje kožu i daje joj mladalački sjaj i izgled. Izvor blizak Chyni tvrdi da je ona koristila Whiteniciousov korektor godinama unazad. „China je mislila da je ovo dobar posao jer mnogo tamnoputih devojaka pati zbog svoje kože“ , rekao je izvor za sajt. https://www.instagram.com/p/BqaFYlOFH4H/?utm_source=ig_embed Međutim, nakon negodovanja javnosti i oštrih kritika koje je pretrpela, izbor blizak Chyni, zajedno sa njenim menadžerom, demantovali su njeno navodono  korišćenje ove kreme i izjavili da se radi samo o dobroj zaradi. „To je samo ugovor, plaćena je da promoviše kremu, ne koristi je zapravo“ , izjavio je izvor. Brend je predstavljen u Nigeriji, gde prema navodima Svetske zdravstvene organizacije gotovo 77 procenata žena koristi kremu za izbeljivanje kože. https://www.instagram.com/p/BqkiVpjgaVU/ Bivša striptizeta nedavno je raskinula sa Robom Kardashianom, a njih dvoje zajedno imaju ćerku. Kako smo ranije pisali, Rob je podneo zahtev za smanjene plaćanja alimentacije za ćerku sa Chynom tvrdeći da modni salon njegove bivše partnerke sada vredi više nego on sam.
On je Chyni morao da daje 20 000 dolara mesečno, što mu je postalo previše. Razlog je navodno njegova plata koja se s 100 000 dolara, smanjila na 10 000. Chynina advokatica Lisa Bloom je izjavila kako njena klijentkinja i ona veruju da se Rob udaljio s društvenih mreža kako bi mogao da plaća manju alimentaciju. “Siroti, mali bogati dečko! Kakav to otac odbija da plaća detetu potporu?”, rekla je Lisa. https://www.instagram.com/p/BqA0gkwgGpd/

POSLEDNJE VESTI