Rob Kardashian podneo zahtev za smanjenje alimentacije

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Rob Kardashian podneo je zahtev za smanjene plaćanja alimentacije za ćerku sa Blac Chynom tvrdeći da modni salon njegove bivše partnerke sada vredi više nego on sam.

Blac Chynai Rob Kardashian prekinuli su vezu početkom 2017. godine, nakon čega je usledila višemesečna drama. U julu iste godine, Rob je objavio gole fotografije Chyne i video na kome ljubi drugog muškarca, za koje je tvrdio da mu je poslala, nakon čega ju je optužio za prevaru. Chyna je uzvratila optužbama za nasilje u porodici i podigla je privremenu zabranu prilaska. U septembru je odustala od sudskog gonjenja nekadašnjeg partnera, kada su sklopili dogovor oko starateljstva nad kćerkom Dream Kardashian.

Robu je tada bilo dodeljeno plaćanje alimentacije od 20,000 dolara mesečno, a Rob sada tvrdi da nije u stanju da plati toliki iznos.

Kako se u dokumentima sa suda navodi, Rob za to krivi Chynu tvrdeći da je zbog zabrane prilaska pretrpeo ogromne novčane gubitke.

Nisam bio ni u jednoj epizodi U Korak Sa Kardashianima otkako sam dobio zabranu prilaska. Njen zahtev je bio medijski ispraćen i dobijao sam jako velike kritike zbog toga“ , objašnjava on. „Ovo je jako težak period za mene i emotivno sam iscrpljen , nemam volju da se pojavim u nastavku rijaliti šoua. Želeo bih da ostanem u miru svoje privatnosti i da pokušam da se emotivno i psihički oporavim od štete koja mi je naneta prethodnih par meseci.“ 

Iako se Rob držao podalje od medija, dizajner čarapa Arthur George tvrdi da je Chyna dobro zaradila na medijskoj drami i poveća svoj kapital na 1,4 miliona dolara dok se Robova mesečna zarada sa 100,000 dolara mesečno smanjila na manje od 10,000 dolara.

https://www.instagram.com/p/Bp3jiMGAFY1/

 

 

 

POSLEDNJE VESTI