in

Procurele prepiske porodice Kardashian: htele da ukinu emisiju zbog Blac Chyne

Khloe Kardashian i Kylie Jenner nisu podržavale vezu brata Roba Kardashiana i starlete Blac Chyne, pokazuju e-mailovi koje su sestre razmenjivale, a koji su procureli u javnost.

Sestre su smatrale da Chyna iskorišćava i fizički zlostavlja njihovog brata i da je ‘šetna za njihovu porodicu i emisiju U korak sa Kardashianovima, zbog čega su razmišljale da prestanu sa snimanjem emisije, ukoliko Rob i Chyna nastave sa svojim reality showom.

„Toliko smo uverene da ona šteti našoj porodici da smo spremne da ukinemo našu emisiju,“ napisala je Khloe u jednom od e-mailova.

„Jedini razlog zbog kojeg Chyna želi da bude s mojim bratom je zbog emisije i javnosti. Ne voli ga i njihova veza je lažna i destruktivna“, smatra Kylie koja je čak ponudila da će se više pojavljivati u U korak sa Kardashianovima, ako gledanost opadne.

View this post on Instagram

BIRTHDAY BEHAVIOR! WERE ALL TURNING 21!!

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

„Svi znamo da mi snimanje nije omiljena stvar na svetu, ali žrtvovaću se. Svi vide koliko je ta veza lažna, sramote nas i svi ispadamo lažni. Emisija ovoj toksičnoj ženi donosi novac i popularnost za koju živi „, dodala je Kylie.

Podsetimo, Chyna je tužila Kardashiane u oktobru prošle godine tvrdeći da su joj naštetile karijeri time što su ukinule emisiju ‘Rob & Chyna’.