Prati nas

Život

Ana Kokić i Nikola Rađen potpisali razvod?

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen se razvode nakon 10 godina braka.

Porodica i prijatelji ostali su šokirani informacijom da je ovaj par rešio da se razvede, piše Alo. Nikola je prethodnih dana boravio u Beogradu. Vaterpolista je provodio vreme sa ćerkama, dok je na Božić, zbog poslovnih obaveza otputovao u Moskvu.

Ana Kokić je ostala u Beogradu kako bi sa svojim mezimicama Ninom i Teom provela praznike.

O problemima u braku ovog para govori se već godinama, a u intervjuu koji je pevačica dala Gloriji u septembru prošle godine, demantovala je da planira da se razvede.

“Naš brak je kao svaki drugi. Bilo je mnogo uspona i padova, lepih i onih drugih trenutaka, ali pamtimo samo najlepše. Trudimo se da živimo u skladu sa izrekom: “Kakve su ti misli, takav ti je život”, pa ružnome ne pridajemo značaja,” rekla je ona tada, ne demantujući probleme.

“Nisam upoznala porodicu bez problema i koja se nikad nije našla u okolnostima koje nisu prijatne. Na svu sreću, naši problemi su bili rešivi i mogli smo da ih prevaziđemo,” istakla je Ana i dodala da nije sve turbulentno kakvim se čini.

“Ako je verovati pojedincima, mi svako pola godine imamo ozbiljnu krizu, na tri meseca se razvodimo. To je rok trajanja koji su nam dali.”

Ana Kokić i Nikola Rađen venčali su se 19. oktobra 2008. godine. Imaju dve kćerke, Ninu i Teu.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Gandi

    07. 01. 2019. at 22:38

    vala i treba da se otarasi narkomana i nacionalnu sramotu od Radjena.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Život

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top