Prati nas

Extra

Ana Marija: Ne bi me čudilo da je Vlada gej!

Prozivke se nastavljaju (foto: Story)

Prozivke se nastavljaju (foto: Story)

Bivši supružnici Ana Marija Žujović i Vladimir Stanojević nastavljaju sa prozivkama nakon njihovog dramatičnog raskida.

Naime, u najnovijem broju jednog nedeljnika pojavila se vest da su fitnes instruktorka i starleta Stanija Dobrojević komentarisale da su voditelj i bivši Stanijin dečko, maneken Filip Panajotović bili u ljubavnoj vezi. Tragom ove priče pozvali smo Ana Mariju i upitali je da li je ranije sumnjala u seksualno opredeljenje svog bivšeg supruga.

“Čula sam za priču u vezi Vlade i Filipa i izjavila sam da me ništa posle batina ne čudi od takve osobe. Sa njim nikada nisam pričala o tome i nisam sumnjala da li je gej, kao da je u stanju da meni uradi ovako nešto, ali maske padnu kad-tad”, rekla je fitnes instruktorka za Tracara.com.

Za razliku od Ana Marije, Vlada nije bio toliko rečit kada samo ga pozvali.

“Ne komentarišem gluposti i više ne pravim reklamu nebitnim osobama”, kratko je rekao Vlada Stanojević za naš portal.

6 komentara

6 Comments

 1. haha

  05. 05. 2015. at 09:53

  Pa naravno da je gej. Godfather svih gejeva na nasoj sceni je Bosko Jskovljevic koga slepo slede svi pinkovi voditeljcici poput Vlade Stanojevica, zatim ostalih koji su vodili city club, city, a danas vode emisijice koje traju 30 sekundi na ostalim pinkovim izdancima. Problem je to sto u Srbiji vazi pravilo da je gej samo onaj ko se ponasa isfeminizirano. Totalna greska, gej moze biti bilo koji tip. Danas je bar lako imati misice uz sve ove silne steroide koji su momcima dostupni. Mada, iskrena da budem, ovaj stereotip poslednjih godina jenjava i polako sve izlazi na videlo…

 2. XoXoXo

  05. 05. 2015. at 10:02

  Ti prostitutka + neopevani olos epskih razmera,a on gay…
  …ne znam kako ti je kad uvece sednes kuci i razmisljas o tome kako si morala da dobijes batine da bi vise tvojih musterija znalo za tebe,a uspela si i da se zgadis svim citaocima,vec posle prve nedelje loma.

 3. ajeee

  05. 05. 2015. at 12:14

  Ne mesajte Boska Jakovljevic sa ovim smecem od starletana koji se satro furaju na ribe, Bosko je za njih faca i gospodin

 4. jes bre

  05. 05. 2015. at 20:30

  slazem se sa prvim komentarom. kad biste znali ko je sve…hiihih, prosto ih ima.

 5. Lepi

  05. 05. 2015. at 21:46

  Ko je sta to ne odraszava niciju kulturu ,ona je pokazala koliko je prosta i da je spremna da gazi preko leseva do slave.Dok si bila sa njim dobar ti je bio,a sad kad te je sutnuo je svakakav osim dobar.

 6. gh

  06. 05. 2015. at 00:12

  Ova zena zaista nema granica

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top