Search
Close this search box.

Anastasija pronašla utehu: Evo kako se leči od raskida sa Đorđem Kuljićem

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Anastasija Ražnatović od malena voli muziku, a pre nekoliko godina počela je profesionalno da se bavi pevanjem.

Ipak, dugo joj je trebalo da počne sa nastupima, ali je sada rešila da zapeva i pred publikom.

Ona je ranije izjavila da sa nastupima neće krenuti dok ne bude imala dovoljno svojih pesama da peva na bini, a sada je očigledno pravi trenutak za to. Kako se navodi, Anastasija će 12. marta nastupiti u Parizu, a kako mediji navode, honorar koji će mlada pevačica poneti iz ove noći je čak 15.000 evra.

Za ovaj nastup dugo je pregovarala sa organizatorima. Poput svetskih zvezda, Anastasiji će biti ispunjene brojne pogodnosti, pa će tako imati privatnog vozača na raspolaganju, luksuzan hotel i sve sitnice koje poželi.

Izvor blizak Anastasiji otkrio je i da je vrlo uzbuđena i da ima tremu kako će sve proći, da joj se ne desi neki peh. Dosta je razgovarala sa majkom koja je iskusna i koja joj je dala puno saveta i podrške.

Podsetimo, Anastasija će na prvi nastup ići kao slobodna devojka jer je njena PR služba izdala saopštenje da je ljubav sa Đorđem Kuljićem prekinula posle pet godina veze.

Lepa Tasa je očigledno rešila da joj posao bude ispred ljubavi, te će vreme koje je do sada provodila sa Đorđem, zameniti nastupima, snamnjima, studijom… na radost njenih fanova.

POSLEDNJE VESTI