in

Anastasija Ražnatović: Neću da mi dečko daje džeparac


Iako Anastasija Ražantović retko govori o privatnom životu, u novom intervjuu za magazin Story prvi put se osvrnula na vezu sa Đorđem Kuljićem.

Cecina kćerka ispričala je šta bitno za zdrav i normalan odnos dvoje ljudi koji se vole.

“Mislim da svaka žena treba da se trudi da bude nezavisna. Nemam nameru da živim tako što ću čekati da mi partner da džeparac. Niti želim pored sebe muškarca koga ću ja finansirati. Bitno mi je da oboje budemo uspešni i izgrađeni u svojoj karijeri, a kada je tako, onda ni na jednoj strani nemate nezadovoljstvo”, kaže Anastasija.

View this post on Instagram

There's the good girl leading a charmed life who secretly covets to be the rare and elusive femme fatale and the femme fatale who yearns to be good and then there is their nemesis – men who dream and desire both.

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Ona se osvrnula i na snajku Bogdanu Rodić koju je nedavno verio njen brat Veljko Ražnatović. Njih dve često piju kafu – odnosno, u retkim trenucima kada ona nije sa Veljkom.

“Bogdana je divna devojka i mnogo je volim. Potpuno se uklopila u našu porodicu i imam osećaj kao da je oduvek bila tu. Većinu vremena provodi s Veljkom, jer se faktički ne razdvajaju. Ali, kad god nisu zajedno, volimo da popijemo kafu i ispričamo se”, rekla je Anastasija Ražnatović.