in

Anastasija Ražnatović o borbi sa 20 kilograma viška


Anastasija Ražnatović sve prisutnija je u javnosti: ona radi kampanje za mnoge brendove, a vredno radi i na svojoj prvoj pesmi.

Ona je progovorila o svom izgledu i otkrila da je u prošlosti imala problema sa kilogramima, iako to niko nije primećivao.

„U pubertetu sam se ugojila dvadeset i nešto kilograma i potpuno sam se izobličila, i tada nisam bila zadovoljna svojim izgledom. To me držalo sigurno jedno dve-tri godine i onda sam odlučila da ne želim više tako da izgledam. Krenula sam i da se zdravije hranim i da treniram… Postala sam sve zadovoljnija svojim izgledom i sad sam potpuno zadovoljna“, kaže Anastasija i otkriva šta bi menjala na svom telu:

„Menjala bih možda tri kilograma dole, pošto sam se ugojila sad za praznike, ali ništa drastično, generalno sam zadovoljna.“

Anastasija priželjkuje prvu pesmu, na kojoj radi već neko vreme. Ipak, i dalje ne zna kada će je objaviti. „Ja se nadam uskoro, jako bih volela i mislim da sam sad spremna da krenem u te vode, ali neću da snimam nešto bezveze, već nešto stvarno kvalitetno i odlično.“