Prati nas

Extra

Anastasija: Znam da sam uzor devojčicama, mislim da radim dobar posao

Anastasija Ražnatović je postigla veliki uspeh sa novom pesmom Rane, a najveća podrška u karijeri joj je majka, slavna pevačica Ceca Ražnatović.

“Tu je moja mama, na sceni je toliko dugo i razume se, ko može da mi da bolji savet od nje. Ona je prezadovoljna, pruža potpunu podršku i jako sam joj zahvalna na tome. Osećam njenu podršku,” rekla je mlada pevačica u jutranjem programu a onda i otkrila koja je to osobina presudna u uzboru partnera.

“Najbitnije mi je da je moj partner dobar čovek, kada tražite drugu polovinu, bitno je da je neko sličan. Ja smatram da sam dobar i kvalitetan čovek i isto tražim kod partnera. Lojalnost je ključna stvar u svakom odnosu,” bila je  iskrena Anastasija koja  je svesna da je uzor mnogim devojčicama.

View this post on Instagram

Sightseeing 🌸

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

“Dosta vremena posvećujem Instagramu. To mi je na neki način posao. Vrlo dobro znam koliko mladih devojčica me prati, to mi je velika odgovornost. Mislim da radim dobar posao,” rekla je.

2 komentara

2 Comments

  1. q

    14. 04. 2019. at 13:03

    kcerka ratnog zlocinca uzor omladini

  2. Djeljana pica

    15. 04. 2019. at 14:37

    hahaha dobosi sinko reko kome ce ona biti uzor uzor su pare samoplacanje daje guraju olos neskolovana tri recenice nezna dasastavi umrela ti krava soso.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top