Anđelina Bredu: Polazi na zatezanje lica!

Svi znamo da Anđelina Džoli još od samih početaka njihove veze ima ogroman uticaj na svog partnera Bred Pita. Ovoga puta lepa i zategnuta Endži, Bredu je predložila da poseti plastičnog hirurga i odvaži se na zatezanje lica. Navodno, glumica je ovo predložila Pitu jer ga na smatra toliko privlačnim kao kad su se upoznali…

A jeste se nešto zbrčkao, plus ova zarasla brada dodatno pogoršava stvar… :)

Međutim i ta brada ima objašnjenje, a evo šta kaže neimenovani izvor za National Enquirer:

“Anđelina je rekla Bredu da izgleda užasno,  da mora učiniti nešto po tom pitanju ako želi da ga ona ponovo smatra privlačnim. Istina je da Bred u poslednje vreme izgleda samo kao bleda senka samog sebe. Koža mu je u katastrofalnom stanju pa je pustio ovu smešnu bradu kako bi prikrio problem.”

Prema ovom izvoru, Anđelina u početku nije htela ništa da priča Bredu, međutum kad se konačno odlučila da mu kaže da više nije toliko privlačan, on je ostao zaprepašćen i nije mu se svidela ideja da ga njegova devojka i majka njegove dece ne smatra zgodnim. Ipak, odlučio je učiniti nešto po tom pitanju, obećao je da će skratiti bradu (oooo konačno :)), posetiti kozmetičara, a najverovatnije i hirurga.

izvor: Index.hr

Povezane vesti

Back to Top