Anđelina i Bred- podrška kolegama i prijateljima

Anđelina Džoli, Bred Pit i Anđelinin sin Medoks pojavili su se na premijieri filma “Invictus” kako bi podržali kolege sa kojima su oboje u više navrata sarađivali. Glumački par je na premijeru filma došao pre svega radi Klint Istvuda, ali i drugih njihovih prijatelja poput  Morgana Frimena i Meta Dejmona koji su učestvovali u snimanju ovog filma.

andjelina bred medoks

Ovo zanimljivo ostvarenje, koje će se nadam se naći i u našim bioskopima, govori o životu Nelsona Mendele, koga tumači Moragan Frimen.

Endži, Bred i Medoks izgledali su, kao i po običaju, interesantno.

Ipak, ako smem da primetim Anđelina se polako, ali sigurno vraća svom mističnom azijskom tripu, ukoliko uzmemo u obzir ovaj prekrivač mantil koji je ponela. Nadajmo se da se neće u potpunosti tome vratiti, jer joj holivudski fazon mnogo bolje pristaje…

UPDATE: Tabloid Star ovih dana piše kako su se Bred i Endži žeće posvađali i čak i potukli u svom domu u Los Anđelesu da je čak i policija morala da interveniše.

Kako piše ovaj američki tabloid povod za svađu i tuču bilo je mesto gde će brojna porodica Džoli- Pit proslaviti Božić….

Hmmm, nešto i ne verujem u ovo, ali eto da ne bude da niste obavešteni… :)

izvor: justjared.com

Povezane vesti

Back to Top