in

Anđelina i Bred u privatnoj poseti Bosni! Usvajaju dete sa naših prostora???


Iako je bilo najavljeno da će posle posete Sarajevu, otići do Dubrovnika, najčuveniji holivudski par Anđelina Džoli i Bred Pit otputovali su u Crnu Goru. Nakon sletanja na aerodrom u Tivtu juče popodne, par koji je u posetu našem regionu došao bez svoje dece, noć su proveli u luksuznom hotelu Splendid u Bečićima.

Iako razlog njihove posete nije u potpunosti bio poznat, pretpostavlja se da je cilj bila poseta izbeglicama u Goraždu, koji su već godinama smešteni u izbegličkom kampu „Splavište“. Podsećanja radi,  Anđelina je ambasador UN-a i poslednjih godina vredno je radila na problemu raseljenih i izbeglih lica širom planete, pa je i ova poseta bila njen doprinos u tom pogledu.

Par je juče nakratko odseo u goraždanskom hotelu „Behar“ koji je povodom njihovog dolaska zatvoren za javnost, a prenoćili su u bazi EUFOR-a. Iako se očekivalo da posete memorijalni centar u Srebrenici, to se nije desilo.

Ipak, regionalna portparolka UNICEF-a Aida Prljača potvrdila je ove navode, ali je odala još jednu informaciju – da su Bred i Anđa stigli u Sarajevo i iz privatnih razloga. Da li to znači da je možda na putu novo usvajanje i to deteta iz našeg regiona, ostaje da vidimo…

„Poseta Anđeline Džoli i Bred Pita je privatne prirode. Ipak, njih dvoje će odvojiti vreme za posetu lokacija UNICEF-a, odnosno korisnike naših projekata i osobe koje su u situaciji dugotrajnog raseljeništva“ – ispričala je Prljača.

Smipatično je da je Bred Pit napravio pometnju u centru Goražda u jednoj parfimeriji ušavši i tražeći parfem Armani Code. Navodno, parfem je kupovao za svoju dragu.

„Nisam uopšte shvatila da je to on, dok nije izašao iz radnje“, rekla je uzbuđena prodavačica za portal Sarajevo-X.com.

izvor: Sarajevo-x.com