in

Anđelina izabrala glavne glumce za svoj film?!


Kako pišu mediji u regionu, Anđelina Džoli izabrala je glavne glumce za svoje filmsko ostvarenje, inspirisano dešavanjima na Balkanu!

Piše se da će glavnu žensku ulogu igrati Zana Marjanović, dvadesetsedmogodišnja Bosanka, koja je završila prestižnu glumačku akademiju u Njujorku, te Akademiju scenskih umetnosti u rodnom Sarajevu. Do sada je snimila filmove „Leto u zlatnoj dolini“, „Prva plata“, „Teško je biti fin“ i „Snijeg“ rediteljke Aide Begić, koji je pored toga što je bio bosanskohercegovački kandidat za Oskara dobio i nagradu kritike u Kanu.

Kako se priča, Nikola Đuričko igraće glavnu mušku ulogu u novom filmu Anđeline Žoli „Bezimena bosanska ratna ljubavna priča“. Producent filma Rade Šerbedžija, koji će ujedno i tumačiti lik oca glavnog junaka, doneo je odluku da Đuričko tumači lik Srbina koji se u logoru zaljubljuje u muslimanku.

Snimanje počinje narednog meseca. Kadrovi će biti snimani i u Mađarskoj i u Bosni. Kao lokacije se pominju vidikovac s kog se vidi celo Sarajevo, Jevrejsko groblje i Kozija ćuprija.

Izvor: Blic.rs