Anđelini Žoli zabranjeno snimanje filma u BiH!

Anđelina Žoli više nema dozvolu za snimanje filma u BiH! Ministarstvo kulture i sporta susedne nam zemlje oduzelo je dozvolu za snimanje filma, koja je glumici prethodno data, zbog nedostatka potrebnih dokumenata i nepriloženog scenarija.

“Mi smo već juče u toku dana podneli ponovo sve papire. Praksa je da se dozvola za snimanje izdaje na osnovu sinopsisa što smo mi prvobitno i predali ministarstvu. Bez problema smo dozvolu dobili pre mesec dana od istog tog ministarstva”- izjavio je Edin Šarkić, ispred producentske kuće Skaut Filma, koja radi na Anđinom filmu!

Bosanski mediji spekulišu da je holivudska diva ostala bez dozvole zbog udruženja Žene – žrtve rata, koje su bosansko-hercegovačkim predstavnicima vlasti saopštile da bi im veliki bol nanela priča o ljubavi žene koja je silovana i njenog silovatelja.

“To nije tačno. Niko od njih nije imao priliku da pročita scenario. U svakom slučaju Andželinin film nije zasnovan na takvoj priči, niti je ona žena koja bi radila tako nešto i namerno nekog povredila”- demantovao je Šarkić navode Žena – žrtva rata.

Izvor i foto: Blic.rs

Povezane vesti

Back to Top