Andrej glumi u turskoj seriji!

Androgeni maneken Andrej Pejić bacio se u glumačke vode. On u Turskoj privodi kraju snimanje serije Fatih, u kojoj glumi mlađeg gej sina grofa Drakule – Radua.
22-ogodišnji Andrej u seriji igra lik Radua Beja, koji je u istoriji poznat i kao Radu III Lepi, koji je bio sin Vlada II Drakule. U njega se zaljubio sin turskog sultana Mehmet II, a Radu je zatim prešao u islam. Pojedina svedočenja pišu da je Radu bio vampir, a da ga je ubio stariji brat Vlad III, i to ne zato što je pio krv žrtava, već zato što je bio homoseksualac. Inače, Andrej je za potrebe uloge morao da nauči da jaše. Zbog ubrzanog kursa jahanja doživeo je peh na snimanju, kada je pao s konja. Međutim, već sutradan se vratio na posao, jer na sreću nije bilo teže telesne povrede. U Istanbulu ga je, na njegov zahtev čuvalo čak 5 telohranitelja.
Redakcija Tracara.com/24sata.rs

5 Responses

  1. Jbga..Stvarno liči na djevojku i to neku zgodnu..Čim sam vidjela da je Tračara objavila ovu vijest odmah sam se pripremila da je ispravim u vezi porekla manekena, ali vidim da nema potrebe…Bosanskog porekla..

  2. Inace postojao je vec jedan film o Drakulinom sinu, i da znate da Andrej neverovatno lici na njega!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI