in

Angelina Jolie i Brad Pitt konačno zakopali ratne sekire?!

U teškoj pravnoj bitci za starateljstvo, koja traje već četiri godine, Brad Pitt i Angelina Jolie pokazali su svoje mane i vrline.

Tema podele imovine, finansijske brige, ali i vreme koje žele provesti sa svoje šestoro dece naterali su ih da okrenu leđa jedno drugome. No, za dobrobit svoje dece, na kraju su ih stavili na prvo mesto.

Već pune četiri godine bivši supružnici pune medijske stupce svojim brakorazvodnim problemima. Sve do nedavno nisu mogli da se dogovore oko podjele starateljstva nad decom.

Ali bitka se očito približava kraju jer su glumica i glumac uspeli da dogovore određene tačke u sudskom procesu. Ovo za američke tabloide dobro upućeni izvor.

„Bradu su deca sada na prvom mestu. Užasno su mu bitni i stalno govori prijateljima koliko je puno naučio od njih. On i Angelina u mnogo su boljim odnosima nego ranije. Otkako su dogovorili neka pravila oko starateljstva i drže se toga plana, nekako su se smirili. Daleko su dogurali i ovo je najbolje što smo do sad videli,“ kaže izvor.

Činjenica da su roditelji u korektnim odnosima najviše raduje njihovu kćerku Shiloh koja će za nekoliko dana proslaviti 14. rođendan.

„Šilo je sve vreme jako bliska s oba roditelja. Zato je posebno raduje ovaj mir koji ima i ne može da dočeka rođendan koji je već isplanirala s tortom, balonima i prijateljima. Brad je jako ponosan na nju i gde je dogurala. Izuzetno mu je drago što je ostala svoja i što se tako divno odnosi prema svojoj braći i sestrama,“ rekao je izvor.

Mnogi zajednički prijatelji nekadašnjeg para su iznenađeni kako se situacija između Brada i Angeline odvija.