in

Angelina Jolie i Brad Pitt: Na sudu zbog starateljstva?


Iako je trebalo da se nađu na sudu, čini se da su Angelina Jolie Brad Pitt nadomak su dogovora oko starateljstva nad šestoro zajedničke dece!

Par je odložio parnicu kako bi zajedno mogli da se dogovore oko toga ko će imati starateljstvo nad decom, navodi People magazin koji je došao u posed dokumenata iz suda.

Iako se u pomenutim dokumentima 4. decembar navodi kao početak suđenja, različiti izvori tvrde da par želi da se van suda dogovori oko starateljstva nad decom.

Navedeni datum je onaj kada par smatra da će doneti odluku oko starateljstva.“ navodi izvor. „Oboje rade zajedno kako bi našli rešenje. Anđelina ne traži puno starateljstvo nad decom“ ,dodaje.

Glumac i glumica zajedno imaju šestoro dece razdoblja od šesnaest do deset godina.

Par je u junu pokušao da se dogovori oko privremenog starateljstva, međutim sud je naložio da njihovo dosadašnje roditeljstvo i staranje nad decom mora biti provereno i ispitano, šta eksperti smatraju neuobičajenim.

Ukoliko je sudeći po dokumentima koje iznosi People, sud je naveo da Angelina mora da poboljša svoj odnos sa Bradom ukoliko želi da učestvuje u daljem odgajanju dece.

Jako je nezahvalno za sud da donese odluku obzirom da deca imaju podjednako dobar odnos i sa majkom i ocem.“ navodi se u papirima.

https://www.instagram.com/p/BpsRfZFAzM2/

Sud takođe obrazlaže da Angelina, ukoliko dobije starateljstvo, mora da obezbedi pravilan raspored i redovno omogućavanje deci da viđaju oca, kao i da deca mogu biti dostupna Pittu preko telefona u svako doba bez da Angelina prisluškuje ili učestvuje u njihovim razgovorima.

Par se takođe sudio i raspravljao oko alimentacije, a glumica je obrazložila da Pitt nije imao većih ili značajnih učešća u odgajanju dece od kada su se razišli 2016. godine.

Bradov advokat je kritikovao Angelinu i izjavio da je to samo još jedan način da obezbedi sebi medijsko pokriće, i izneo informacije o pozajmici od osam miliona dolara koju je Brad dao svojoj bivšoj suprugi, kako bi kupila kuću u kojoj sada živi.