Prati nas

Vesti

Angelina Jolie popušta: Nazire se dogovor sa Bradom Pittom?

Iako se pre sedam dana nije moglo reći da će Angelina Jolie Brad Pitt postići dogovor oko starateljstva nad decom i alimentacije, čini se da se bura stišala.

Slavna glumica, koja je do sada insistirala na punom starateljstvu, shvatila je da od natezanja nema vajde pa je sada navodno pristala na zajedničko strateljstvo. To bi ukratko značilo da će sada 17-godišnji Maddox, 14-godišnji Pax, 13-godišnja Zahara, 12-godišnja Shiloh i 10-godišnji blizanci Vivienne i Knox viđati oca gotovo jednako kao i majku.

Iako ga je prošle nedelje otpužila za neplaćanje alimentacije, na šta je on uzvratio optužbama da manipuliše ljudima, bivši supružnici rešili su da spuste loptu.

“Manje je ljutnje i Angelina sada želi da okonča ovu situaciju u miru i onako kako je najbolje za decu”,  izjavio je za strane medije izvor blizak glumici. Tako je Angelina ovih dana viđena u šopingu sa kćerima Shiloh i Zaharom. Čini se da je zaista dobro raspoložena.

Podsetimo, otkako su se rastali pre dve godine, Brad Pitt je puno manje vremena provodio s decom nego što je to želeo, a nedavno je sud naredio Angelini da mora dati Bradu da vidi decu, pa je glumac napokon proveo vreme s njima.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top