Prati nas

Vesti

Angelina Jolie ulazi u politiku?

Američka glumica i izaslanica UN Angelina Jolie nije isključila mogućnost ulaska u politiku i našalila se da bi mogla da bude dovoljno čvrsta da izdrži grubosti koje idu s tim.

Ona je rekla u intervjuu za radio BBC da može dosta toga da podnese, što je moguća opaska na njen težak razvod od Brada Pitta. Upitana da li se kreće u pravcu politike, odgovorila je da bi tako nešto odbacila pre dvadeset godina, ali da bi sada išla gde je potrebna,.

“Iskreno, ja ću uraditi šta god mislim da zaista može da napravi promenu”, rekla je ona, a u intervjuu je govorila i o društvenim mrežama, seksualnom nasilju i globalnoj izbegličkoj krizi.

Angelina je bila gost urednik za BBC emisiju Today. Ona je jedna u nizu gostiju urednika koji će voditi program BBC između 22. decembra i 1. januara.

Jolieva radi s BBC i na novoj nedeljnoj dečjoj emisiji vesti koja će početi da se emituje iduće godine. Biće izvršni producent emisije čija su ciljna grupa deca između sedam i 12 godina. Anđelina Džoli je specijalna izaslanica agencije UN za izbeglice.

Ona aktivno vodi kampanju oko niza pitanja, uključujući izbeglice, seksualno nasilje i očuvanje životne sredine.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. neprilagodjena

    31. 12. 2018. at 16:39

    Još je samo ona falila!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top