Ariana Grande prekrila je tetovažu posvećenu bivšem vereniku

Ariana Grande Pete Davidson raskinuli su svoju veridbu, a sada su oboje prekrili i svoje tetovaže posvećene jedno drugom.

Samo nekoliko dana pre nego da su objavili raskid, Pete je crnim srcem prekrio svoju tetovažu posvećenu Ariani koju je imao na vratu, a Ariana je sada objavila tizer za svoj novi spot i pokazala tetovažu crnog srca na mestu gde je nekada pisalo “Pete”.

Ariana je do sada pokušavala da sakrije tetovažu na prstu, ali je sada, najavivši spot za pesmu Thank u, next, iskoristila priliku da jasno stavi do znanja da je nastavila dalje.

Simbolična tetovaža zagolicala je interesovanje pevačicinih fanova, a obzirom da je Grande od raskida koristila emoji crnog srca na društvenim mrežama, jednom prilikom je i u šali napisala, “osećam se prazno i moje srce je sada crno.”

Davidson i Grande su tokom veze posvetili puno tetovaža jedno drugome, a oboje pokušavaju da ih prekriju sada. Pete se nedavno i našalio da je to, kako kaže, prokletstvo njihove veze, “Bojim se da istetoviram nešto posvećeno majci, eto koliko je strašno.” 

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI