Ariana Grande raskid leči šopingom

U šopingu zbog raskida

Ariana Grande zna da je šoping najbolji način za prolazak kroz raskid.

Nakon što je otkazala svoju veridbu sa Petom Davidsonom prošle nedelje, pop zvezda je viđena kako izlazi iz Chanel radnje, noseći tri ogromne kese u kojima je bila nova kupljena garderoba, koju je kasnije tog dana nesebično pokazala svojim fanovima na instagramu.

Ariana je ranije izjavila da bi volela da se drži podalje od javnosti, koliko god to bude bilo moguće, jer želi da dobro razmisli o tome šta želi u buduće. Uprkos tome, juče se vratila na društvene mreže.

Sa druge strane, Pete je imao prvi stand up nastup proteklog vikenda, na kome je kroz šalu ispričao anegdotu o tome kako su ljudi govorili da je glup kada je verio Arianu i uradio identičnu tetovažu sa njom.

Moj prijatelj mi je govorio da ne slušam te stvari, to su sve ispadi ljubomornih hejtera, I ja sam bio u fazonu, ma da, ja nisam glup…. a pre neki dan smo sedeli u kuhinji i on je bio u fazonu, ipak jesi ispao glup druže…i mislim da je to istina.” završio je Pete nastavivši da zasmejava publiku.

Par je počeo da se zabavlja krajem maja, a verili su se u junu. Raskinuli su pet meseci kasnije, međutim, izvor blizak Petu kaže da i dalje postoje nade za njihovo pomirenje.

Povezane vesti

Back to Top